Yılan oyunu da var: Yeni Nokia 105 sonunda çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yılan oyunu da var: Yeni Nokia 105 sonunda çıktı

Nokia'nın yeni 105'i piyasaya çıktı ve fiyatı da belli oldu. İşte içinde yılan oyunu da olan yeni Nokia 105.

Yılan oyunu da var: Yeni Nokia 105 sonunda çıktı

Yılan oyunu da var: Yeni Nokia 105 çıktı.

Hemen hemen hepmizin -tabi hepimiz derken 90'lar ve öncesinde doğan kuşaktan bahsediyoruz- bir Nokia tuşlu telefonu olmuştu.

2000'lerin başında ciddi şekilde satışlar yapan ve rekor üstüne rekor kıran Nokia, dokunmatik telefon çağına ayak uyduramadı. Şimdi ise yine tuşlu telefonlar çıkarmaya başlayan Nokia, genellikle 2. telefona ihtiyacı olanları müşteri olarak görüp telefon satışlarını yeniden artırdı.

Uzun süredir bu şekilde piyasada tutunmaya çalışan Nokia'dan 105 geldi. Nokia için telefon üreten HMD Global adlı şirket, hala tuşlu telefonda piyasayı domine etmeye devam ediyor.

Bugün bir açıklama geldi ve Nokia 105 modeli piyasaya sürüldü.

2 inç büyüklüğünde (Çapraz ekran boyunu 5.08 cm) ekranı ile piyasaya çıkan Nokia 105, 4GB'lik bir dahili depolama alanı sunuyor. Ancak bunu genişletmek mümkün. 32 GB'ye kadar hafıza kartı alarak hafızayı artırabileceksiniz.

1 şarjla 18 saat

Taş şarj edildiğinde 18 saat boyunca kullanım imkanı sunan telefonun üzerinde bir şarj bir de kulaklık girişi var. Radyo ve Mp3 oynatıcı özellikleri olan telefonda LED flaş özelliği de var.

Yılan oyunu var

Telefonda yılan oyunu da var.

Fiyatı belli oldu

Siyah, mavi ve mor renk seçenekleri ile piyasaya çıkan telefonun fiyatı ise 15 dolar, yani 500 lira civarında. Sizce telefon nasıl? Alınır mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç