WhatsApp kullananların işini kolaylaştıracak yeni özellik
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

WhatsApp kullananların işini kolaylaştıracak yeni özellik

WhatsApp kullananları ilgilendiren açıklama geldi. Gelen açıklamada WhatsApp'a çeviri özelliğinin geleceğine yer verildi.

WhatsApp kullananların işini kolaylaştıracak yeni özellik

WhatsApp'tan birçok kullanıcıyı rahatlatacak yeni özellik!

WhatsApp, her geçen gün uygulamasını güncelleyerek yeni yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre yeni düzenleme, birçok kullanıcının işini kolaylaştıracak.

2.24.15.9 kodlu Android beta sürümü üzerinde ilk defa karşımıza çıkan özelliğe baktığımızda mesajların artık otomatik şekilde çevrileceği görülüyor. Beta sürümünde yer alan yeni özelliğe baktığımızda artık size gelen yabancı dildeki mesajlar, WhatsApp tarafından otomatik şekilde çevrilecek ve sizin WhatsApp'ı kullandığınız dile çevrilmiş olacak.

Hala geliştirme aşamasında olan yeni özelliğe baktığımızda kısa sürede tüm WhatsApp sürümlerine kısa sürede bunun geleceği ve kullanıcıların erişimine açılacağı görülüyor.

Ancak bunu yapmak için birkaç düzenleme yapmanız gerekecek.

Yeni özelliği kullanabilmek için kişilerin çeviriyi mümkün kılacak dil paketlerini cep telefonlarına indirmesi gerekecek. İndirme sonrası kurum ve adaptasyon tamamlanarak. Mesajlar kolaylıkla çevrilebilecek.

Uygulamaya bu güncellemenin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Meta ise bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak gelecek günlerde bu konuda beklenen açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç