Volkswagen Tiguan Modelinin Haziran Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Volkswagen Tiguan Modelinin Haziran Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!

Volkswagen'in en çok tutulan modellerinden biri olan Tiguan'ın, Haziran ayı fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 16 Haz 2024 0
Volkswagen Tiguan Modelinin Haziran Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni fiyatlar sürekli olarak sorgulanıyor. Otomobil firmaları satış politikalarına göre araçların fiyatlarını güncelleyebiliyorlar. Araç fiyatlarında değişiklik yapan firmalar satışları yükseltebilmenin yollarını arıyorlar. Özellikle de araç satışlarının dip yaptığı bir dönemde otomobil firmaları için satışları artırmanın büyük bir önemi bulunuyor. Volkswagen firması da bu yönde bir adım atarak Volkswagen Tiguan için yeni fiyat listesini duyurdu.

Volkswagen Tiguan firmanın nitelikli araçlarının başında geliyor. Dünyada otomobilde sağlamlık denildiğinde akla gelen ilk markalardan olan Volkswagen firmasının en nitelikli modellerinden birisi de Volkswagen Tiguan olarak biliniyor. Volkswagen Tiguan son yıllarda pazar payı oldukça artan SUV konseptinde bir araç olarak dikkat çekiyor.

Volkswagen Tiguan nitelikleri açısında üst düzey bir otomobil kategorisinde yer alıyor. SUV konseptinin rahatlığına sahip olan bu araç çok geniş iç hacmi ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Bunun yanında performans açısından da üstün olan araç oldukça tutuluyor. Yenilenmiş versiyonunda daha da güçlü bir araç haline gelen Volkswagen Tiguan için talepler günden güne artıyor.

FİYATLAR BELİRLENDİ!

Volkswagen Tiguan için yeni fiyat listesi şu şekilde açıklandı:

Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life: 2.035.000 TL
Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Elegance: 2.390.000 TL
Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG RLine: 2.570.000 TL
Yeni Tiguan 2.0 TDI SCR 193 PS Elegance 4M DSG: 3.521.000 TL
Yeni Tiguan 2.0 TDI SCR 193 PS R-Line 4M DSG: 3.756.000 TL

Öte yandan Volkswagen Tiguan için ÖTV muafiyeti gibi bir durum uygulanmıyor. Bu aracın fiyatı ÖTV muafiyeti limitinin üstünde olduğu için herhangi bir muafiyet kapsamına girmiyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç