Ünlü Kahve Firması İflasla Burun Buruna!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ünlü Kahve Firması İflasla Burun Buruna!

Türkiye'de 1.200 tane şubesi bulunan ünlü kahve firması Gloria Jean's, iflasla karşı karşıya. İşte haberin detayları...

Ekonomi 7 Tem 2024 0
Ünlü Kahve Firması İflasla Burun Buruna!

Ünlü kahve firması iflas ediyor.

Türkiye genelinde bin 200 şubesi bulunan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's’in iflası istendi. Ünlü markanın iflasını ise, bir inşaat şirketi talep etti.

Türkiye genelinde 1.200 şubesi bulunan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's’in iflası talep edildi. Bu talep, bir inşaat şirketi tarafından yapıldı. Markanın iflasını isteyen, Hadise ile bir süre evli olan iş insanı Mehmet Dinçerler’e ait olan şirketin iflasını istedi. Ticaret sicil gazetesine göre şirket şu anda Uğur Bıkım’a ait görünüyor.

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ndeki dosyaya göre, iflas davasını inşaat şirketi City Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik AŞ (Özyurt AŞ) açtı. Alacaklı olduğunu iddia eden City Center, Gloria Jean's’in bağlı olduğu 6.5 milyon TL sermayeli Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’nin iflasını talep etti. Davanın ilk duruşması 10 Ekim sabahı yapılacak.

Halk TV'nin haberine göre, Gloria Jean's’in Türkiye'deki 1.200 şubesinin büyük bir kısmı Mehmet Dinçerler’e aitti. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre, şirket geçen yıl mart ayından itibaren Uğur Bıkım’a ait.

Mehmet Dinçerler, Hadise ile evli olduğu dönemde kendi şirketi yanı sıra ailesine ait Hacı Sayid Baklava için de konkordato talebinde bulunmuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç