Üniversitelerin 3. ve 4. sınıfında okuyan kız öğrencilere iyi haber: 210 kadın personel alınacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıfında okuyan kız öğrencilere iyi haber: 210 kadın personel alınacak

Üniversitelerin 3 ve 4. sınıfında okuyan öğrencileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Boyner, 210 kadına liderlik eğitimi ve iş verecek.

İş Dünyası 4 Tem 2024 0
Üniversitelerin 3. ve 4. sınıfında okuyan kız öğrencilere iyi haber: 210 kadın personel alınacak

Boyner'den 210 kadına liderlik eğitimi.

Üniversitelerin 3 ve 4'üncü sınıflarında okuyan kadın öğrencileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Boyner tarafından yapılan açıklamada geleceğe yön verecek kadın liderlerin yetiştirilmesi için düğmeye basıldığına yer verildi.

Eylül ayında hayata geçecek SHE LAB -Genç Kadınlar için Sürdürülebilirlik Labora­tuvarı projesine baktığımızda toplamda 18 ay sürecek eğitim sürecinden 210 genç kadının faydalanacağı, program bütçesinin ise Boyner tarafından karşılanacağı bildirildi. Projeye katılan kadınlara istihdam garantisi veriliyor. Programa üniversitelerin 3 ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler katılabilecek.

Grubun 2023 Sürdürülebi­lirlik Raporu’nun tanıtım top­lantısı düzenlendi. Düzenlenen programda açıklama yapan Boyner Grup Yönetim Kurulu Üye­si Ümit Boyner yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

Söz konusu proje hakkında açıklama yapan Boyner, sürdürülebilirlik alanlarda çalışacak kadın profesyonellerin yetiştirilmesi ve bu alanda eğitim programlarının geliştirilmesi için önemli bir proje olduğunu söyleyerek, "Kadın profesyonellerin yetiştirilme­si erkek egemen bir çalışma sisteminin üzerindeki cam ta­vanları da kıracak. SHE LAB’ı Türkiye’de en iyi şekilde haya­ta geçirip, projenin yetkinli­ğini ve etkisini kanıtlamak is­tiyoruz. SHE LAB’ı bir model haline getirerek UNDP’nin aktif olduğu ülkelerde yay­gınlaştırılacak. Odağımız her zaman finansal destek sağla­manın yanında, değişimin ve dönüşümün bir parçası olarak ele aldığımız toplumsal soru­nun çözümünde de aktif rol al­mak" dedi.

Başvuru nasıl, ne zaman başlayacak?

SHE LAB -Genç Kadınlar projesi için başvuruların Eylül ayında başlayacağı bildirildi. Başvurular Boyner'e yapılabilecek. Başvurulardan haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç