Ulaştırma Bakanlığı 771 personel alım müjdesi geldi: Başvuru ne zaman 2024?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ulaştırma Bakanlığı 771 personel alım müjdesi geldi: Başvuru ne zaman 2024?

Son dakika haberi: Ulaştırma Bakanlığı 771 kamu personeli alımı yapacak. İlan hakkında son dakika açıklaması yazımızda.

Kamu 24 Tem 2024 19:16 0
Ulaştırma Bakanlığı 771 personel alım müjdesi geldi: Başvuru ne zaman 2024?

Son dakika : Ulaştırma Bakanlığı personel alımı müjdesi geldi.

Son dakika haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı içerisinde 771 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

BAKAN'IN AÇIKLAMASI

Memurlar.net Genel Yayın Yönetmeni Edip Üzen'e açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı içinde 579'u Karayoları Genel Müdürlüğü'ne olmak üzere 771 personel almayı palanladıklarını söyledi. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı için de süreci başlattıklarını 2024 yılı içinde sınavı yapacaklarını dile getirdi.

İşte Uraloğlu'na sorduğumuz sorular ve cevaplar.

1- Ulaştırma Bakanlığı ve bağlı kuruluşlara 2024 yılında ne kadar personel almayı planlıyorsunuz?

Bakanlık olarak personelimizi her daim çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde geliştirmeye çok önem veriyoruz. Personelimizi en iyi şekilde donatarak işine şevkle sarılmasını istiyoruz. Çünkü her şeyden önce şunu çok iyi biliyoruz ki bizler bulunduğumuz yerlerde vatana ve millete hizmet için varız. Kurumların verimliliğinin ve hizmet kalitesinin artması da insan kaynaklarından yararlanabilme ölçüsüne bağlıdır. Kurumların temel başarısını belirleyen faktörlerin başında personelleri gelmektedir.

Bu noktada da biz de hizmetlerimizin en yüksek kalitede devam etmesi açısından hem eğitim faaliyetleriyle çalışanlarımızı desteklediğimiz gibi yeni personel alımlarıyla da kadrolarımızı genç ve dinamik arkadaşlarımızla güçlendirmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 2024 yılı memur kadrolarına açıktan yani merkezi yerleştirme veya nakil suretiyle yapılacak atamalar ile İŞKUR aracılığıyla yapılacak sürekli işçi atamalarıyla 182 yeni personel almayı planlıyoruz. Aynı şekilde Karayolları Genel Müdürlüğümüze 579, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüze de 10 yeni personel alınması planlanıyor. Özetle hem Bakanlığımıza hem de bağlı kuruluşlarımıza 2024 yılı içerisinde toplam 771 personel almayı hedefliyoruz.

İLAN NE ZAMAN?

Personel alımı ilanı önümüzdeki günlerde gelecek. İlan yayınlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç