Tüm polis ve jandarmalara yaka kamerası geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tüm polis ve jandarmalara yaka kamerası geliyor

Tüm polis ve jandarmalara yaka kamerası geleceği açıklandı. İşte gelen son dakika açıklaması.

Haberler 7 Eylül 2024 0
Tüm polis ve jandarmalara yaka kamerası geliyor

Tüm polis ve jandarmalarda artık yaka kamerası olacak.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada tüm polis ve jandarmalara yeni bir sistem geleceğini söyledi.

Kastamonu'da gerçekleştirilen Türkiye’nin Huzuru Toplantısı’nda açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ve jandarmalarla ilgili gelen yeni düzenlemeler hakkında açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, polis ve jandarma devriyelerinin 2 katına çıkarılacağını söyledi.

Adli kontrol ile serbest bırakılan insan kaçakçılarına ilişkin eleştirilere cevap veren Bakan Yerlikaya, "Biz adli kontrol ile serbest bırakılan, gözaltına alınıp serbest bırakılanlarla ilgili iki gözümüz onların üzerinde. Biz hukukun bize verdiği güç ile insan kaçakçılarına göz açtırmayacağız" dedi.

Kastamonu'da polis ve jandarma ekiplerinin devriye sayısını iki kat artıracaklarını söyleyen Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Her gittiğimiz ilde biz mevcut durumumuzu, iyi olan yerlerin daha iyi olması için çalışıyoruz.

Jandarmamızın devriye sayılarını iki kat artırıyoruz. Bunu yapmak için jandarma teşkilatımıza yeni araçlar veriyoruz. Trafik ve önleyici olarak.

Aynı şekilde emniyette devriye sayılarımızı iki kat artırıyoruz. Biz daha çok görünür olmak, daha çok hem trafikte hem asayişte denetimlerimizi, kontrollerimizi artırmak istiyoruz"

Tüm polis ve jandarma

Bakan Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında polis ve jandarmalara yaka kamerası takılacağını ve artık tüm polis ile jandarmalarda yaka kamerası olacağını söyledi. Yaka kamerası ile artık tüm olaylarda olay anı tüm gerçekliği ile ortaya çıkacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç