Toki'den 53 ilde ucuza arsa müjdesi: Başvuru başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki'den 53 ilde ucuza arsa müjdesi: Başvuru başladı

Son dakika haberi: Devlet kurumları 53 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. En ucuzu 20 bin liradan başlayan arsaların detayları finans7.com'da.

TOKİ Başvuru 27 Ağu 2024 3
Toki'den 53 ilde ucuza arsa müjdesi: Başvuru başladı

Devlet 53 ilde arsa satışı yapacak: En ucuzu 20 bin lira.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 53 farklı ilde arsa satışı yapılacağı görülüyor. Yayınlanan duyuruya baktığımızda TOKİ'nin en ucuzu 20 bin lira olan arsaları satışa çıkardığı görülüyor.

Ödemeler taksitle yapılacak

Toki Emlak Müzayede resmi internet adresi üzerinden yayınlanan açıklamaya baktığımızda 53 ilde satışa çıkarılan arsaların yüzde 25 peşinat ve kalan paranın ise 24 ay vade ile ödenmesi şeklinde arsaların satışa çıkarıldığı görülüyor.

Hangi illerde arsa satışı yapılacak?

Arsa satışı yapılacak iller şu şekilde:

Söz konusu satışlarda ikamet şartı aranmamaktadır.

Fiyatlar

Arsaların fiyatlarına baktığımızda en ucuzu 20 bin liradan başlayan Toki arsalarının en pahalısının 20 milyon lira civarına satıldığı görülüyor. Konut ve işyeri alanı olarak satışa çıkarılan arsaların ödemeleri ise yüzdew 25 peşinat ve 24 ay taksitle yapılacak. 1 milyon liralık arsayı almak isteyenler 250 bin lira peşinat verecek ve kalan parayı ayda 31 bin 250 lira taksitle ödeyecek. 300 bin liralık arsayı almak isteyenler ise 75 bin lira peşinat verecek ve kalan parayı 9 bin 375 lira taksitle öder.

İl il arsaların fiyatlarına gitmek için Tıklayın

Başvuru nasıl yapılacak?

Konutlara başvurular bankalar aracılığıyla yapılacak. Kamu bankalarına yatırılacak teminat sonrası vatandaşlar açık artırmaya katılabilecek ve açık artırma sonucu arsayı alabilecek.

Kadın erkek konut grubumuza katılmak ve adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Satışlar nasıl yapılacak?

Satışlar açık artırma ile yapılacak. Başvuru yapanlar 10-11-12 Eylül tarihlerinde yapılacak açık artırmaya katılacak ve açık artırma ile arsayı alabilecek.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 16 Gün Önce
Sivas neden yok
Ziyaretçi 16 Gün Önce
Sivas neden yok
Ziyaretçi 17 Gün Önce
yani zengine bir kapı daha aciyor asgari ücreti 250 bin peşin bulsa bayram eder aldığı maaş 17 bin 31 bin TL ödeme yapacak zengini zengin edin kafirsiniz o kadar