Toki 250 bin sosyal konut duyurusu: İnşaatlar başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki 250 bin sosyal konut duyurusu: İnşaatlar başladı

Toki 250 bin sosyal konut duyurusu geldi ve inşaatların başlayacağına yer verildi. İşte konut duyurusu.

TOKİ Başvuru 22 Tem 2024 6
Toki 250 bin sosyal konut duyurusu: İnşaatlar başladı

TOKİ 250 bin sosyal konut projelerinin inşaatları başladı.

Toplu Konut İdaresi tarafından bundan 2 sene önce başvurusu alınan 250 bin sosyal konutta son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre deprem bölgesinde inşaatların toparlanması ile birlikte diğer illerde konut yapımlarına başlandığı bildirildi. Peki Toki 250 bin sosyal konut inşaatları, teslimatları ne zaman?

Bilindiği üzere 2022 yılının ikinci yarısında Toplu Konut İdaresi 250 bin sosyal konut başvurusu alınmıştı. Düşük taksitlerle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı planlayan Toki, başvuruları aynı yıl içinde almış ve kura çekimleri tamamlanmıştı.

Hak sahiplerinin belirlenmesi sonrası inşaatların başlaması bekleniyordu. Ancak 6 Şubat depremleri meydana geldi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haber sonrası TOKİ, tüm imkanları ile deprem bölgesine gitti ve burada deprem konutları yapılmaya başlandı.

Bu nedenle 250 bin sosyal konut projesi ertelenmişti. Ancak Toki sayfasından aylar sonra gelen ilk duyuruda bir ilde 250 bin sosyal konut projesi inşaatının başlayacağı bildirildi.

Diğer iller için duyuru geldiğinde haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Önümüzdeki günlerde diğer illerden de duyuruların gelmesi ve 81 ilde 250 bin sosyal konut projesi inşaatlarının başlaması bekleniyor. Siz hangi ilde 250 bin sosyal konut inşaatının başlamasını ve evlerin teslim edilmesini bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.- Kadın erkek konut grubumuza katılmak ve adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Toki yeni konut başvurusu ne zaman?

Toki yeni konut başvuruları her hafta başlamaktadır. İl il açıklanan duyurularda bu hafta Denizli ve Bilecik için başvurular alınıyor. Başvurular e devlet kapısında.

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Diyarbakır ne Zaman
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Manisa merkez bekliyorum
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Ankara Mamak 3645 250000 Gökçe yurt projesini bekliyoruz
Ziyaretçi 2 Ay Önce
İzmir Dikili bekliyorum
Ziyaretçi 2 Ay Önce
adana nezaman