THY hem kadın hem erkek kabin memuru alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THY hem kadın hem erkek kabin memuru alımı yapacak

THY kadın ve erkek adaylar arasından kabin memuru alımı yapacağını açıkladı. İlan kısa süre içinde geliyor.

THY hem kadın hem erkek kabin memuru alımı yapacak

THY hem kadın hem erkek kabin memuru alımı yapacak.

Türk Hava Yolları tarafından kabin memuru alımı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yakın zamanda THY personel alımı başlayacağını söyledi. Peki hostes alımı ne zaman yapılacak? Kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru şartları nedir?

Uzun süredir beklenen tükr Hava Yolları kabin memuru alımı ilanı için son dönemlere girildi. Gelen son dakika bilgilerine göre THY'nin kısa sürede personel alımına çıkacağı ve kadın ile erkek adaylar arasından kabin memuru alımı yapacağı öğrenildi.

"THY’de erkek kabin memuru alımı olacak mı?” sorusunun yöneltildiği Bolat şu cevabı verdi: “2024 programında hem kadın hem de erken kabin memuru alımı olacak”

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

THY'nin kabin memuru alımında mezuniyet şartı en az lise olarak isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasından yapılacak kabin memuru alımında boy kilo şartı şu şekilde olacak:

Kabin memuru olarak görev almak isteyen kadın adayların boylarının 160 ile 180 cm aralığında, erkek adayların boylarının 170 ile 190 cm aralığında olması gerekmektedir. Kilo değerlendirmesi ise boy-kilo endeksine göre yapılmaktadır.

Adayların Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydının bulunmaması gerekmektedir.

İLAN GELİYOR

Gelen son dakika bilgilerine göre ilanın kısa sürede açıklanacağı öğrenildi. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç