Suudi Arabistan 3 ligi 4 bin dolar maaşla oyuncu alımına başladı: İşte başvuru formu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Suudi Arabistan 3 ligi 4 bin dolar maaşla oyuncu alımına başladı: İşte başvuru formu 2024

Suudi Arabistan 3. ligine 4 bin dolar maaşla futbolcu alınacak. Söz konusu açıklama geldi ve başvurular alınmaya başlandı.

Spor 11 Ocak 2024 10
Suudi Arabistan 3 ligi 4 bin dolar maaşla oyuncu alımına başladı: İşte başvuru formu 2024

Suudi Arabistan 3. Lig'de oynayacak futbolculara 4 bin dolar ve bir ev verilecek. Peki başvuru ne zaman, nasıl yapılacak?

Suudi Arabistan FutbolJobs platformu tarafından bir açıklama yapıldı ve 3. ligde top koşturacak futbolculara 4 bin dolar maaş ve bir ev verileceği bildirildi.

Son dönemlerde futbol denince ilk akla gelen liglerden biri Suudi Arabistan Ligi oluyor. Cristiano Ronaldo, Neymar ve Benzema ile daha birçok oyuncunun ciddi rakamlara bu ülkelere gitmesinden sonra ligin prestiji oldukça yükselen Suudi Arabistan, alt liglerden oyuncu yetiştirmek için kolları sıvadı.

Suudi Arabistan birinci liginde mücadele etmekte olan kulüplere futbolcu hazırlayan 3. lig için açıklama geldi. Gelen açıklamada yıldız futbolcuların yetiştirilmesi için yeni kampanyalar başlatıldığı bildirildi.

2024 yılında oyuncu alımının kolaylaştırılması için oluşturulan Futboljobs platformu genel müdürü Valentin Nicolas yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Teklif, 3 ila 4 bin dolar arasında aylık maaşın (2.740 € ile 3.653 €) yanı sıra bir evi de içeriyordu. Gerçek şu ki, aldığımız geri bildirimler çok etkileyiciydi. Bu özel teklifle ilgili bilgi isteyen e-posta, sosyal medya ve Whatsapp aracılığıyla günlük binlerce etkileşimi sayabildik.

FutbolJobs”un başka Suudi teklifleri de var; bunlardan biri kadın pazarını hedefliyor: Suudi Arabistan’ın 1. ve 2. ligindeki kadın takımlarına oyuncu arıyoruz ve aranan şartlar arasında oyuncunun ülkesi tarafından son kadınlar futbolu Dünya Kupası için çağrılmış olması gerekiyor"

BAŞVURU NASIL, NEREDEN YAPILACAK?

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ACİL İHTİYAÇ SUUDİ ARABİSTAN LİG 3 MAAŞ: 3000 -4000 USD + KONUT HAZIR SERBEST OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VAR

FORVET

SOL + SAĞ KANAT

OYUN KURUCU

ORTA SAHA DEFANS

MERKEZ SAVUNMACI

HAZIR AKTİF OYUNCU TRANSFERMARKET + VİDEO 

KALECİ

Açıklamada başvuruların "https://futboljobs.com/en/job/futbolistas-para-3-divisin-de-arabia-saudita/" adresinden alındığına yer verildi.

Yorumlar (10)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
Sağ açık sol açık oyun kurmayı iyi yaparım gelirim isterseniz
Ziyaretçi 8 Ay Önce
1 yıl altyapıda yetiştim orta saha oyun kurucu forvet hepsinde oynarım
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Ben hem forvet hem sol kanat sol ortasaha oyuncusuyum 12 yasımdan beri futbol oynuyorum u 16 ve a takım lisansım var maddi durumlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar devam edebilirim.
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Hocam ben hazırım haberini zi bekliyoruz orta saha ve kanat ta oynayabiliyorum
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Ben muhaçteşem bi stoperim bide forvet var boştayız yardımcı olun gelelelim yüzünğzü kara çıkarmayıZ