Son dakika: Toplumsal beklentiler Erdoğan'ın masasına geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Toplumsal beklentiler Erdoğan'ın masasına geliyor

Son dakika haberi: AK Parti bugün yapılacak MYK toplantısında toplumsal beklentileri görüşecek.

Siyaset 16 Eylül 2024 4
Son dakika: Toplumsal beklentiler Erdoğan'ın masasına geliyor

Son dakika: AK Parti, toplumsal beklentileri görüşecek.

Adalet ve Kalkınma Parti’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı bugün yapılacak. Yapılacak MYK toplantısında vatandaşların yaşadığı sıkıntılar ve acilen çözülmesi gereken konular görüşülecek.

Bu ay başlatılan Türkiye Buluşmaları programının ilk aşaması tamamlandı. Tamamalanan programda tam saha kadroda olan parti yönetimi, ülkenin fotoğrafını çekti ve yediden yetmişe toplumun tüm kesimleri ile bir araya geldi.

Parti yetkilileri, yöneticiler ve milletvekilleri vatandaşlarla bir araya gelerek çiftçilerin, esnafların, sivil toplum kuruluşlarının, emeklilerin, işçilerin sıkıntı ve izlenmimlerini dinledi. Detaylı bir araştırmay apıldı ve sahadan alınan veriler raporlandı.

Raporlanan toplumsal beklentiler, bugün yapılacak MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ve sonuçlara göre atılacak adımların yol haritası belirlenecek.

Ekonomide gelen iyi haberlerin vatandaşlara yansıtılması için yapılması gerekenler ele alınacak ve hayat pahalılığı konusu toplantıda görüşülecek ilk gündem maddelerinden biri.

Gündemdeki yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere yeni yasama döneminde TBMM'de görüşülecek konular da ele alınacak.

Vatandaşlar kademeli emeklilik, staj çıraklık, emekli maaşları, işçi maaşları, ehliyet affı, mahkum affı ve daha birçok konuda AK Parti'den müjde bekliyor. Sizce hangi konular çözülmeli? Hangi konular MYK toplantısında ele alınmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Talepler nasıl iletilecek?

Vatandaşlar taleplerini Cimer, AK Parti iletişim merkezi üzerinden iletebilecek:

CİMER başvuru sayfası: "https://www.turkiye.gov.tr/cimer-basvuru-sorgulama"

Ombudsman sayfası: "https://www.turkiye.gov.tr/kdk-sikayet-basvuru"

AK Parti sayfası: "https://www.akparti.org.tr/iletisim/"

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Gün Önce
Memur servislerinin yeniden verilmesi acill. cunku herkes araciyla yolara dusuyor zaten trafik kalabalik yilbasindan sonra hic cekilmez halalacak
Ziyaretçi 2 Gün Önce
işsiz gençlerin gelirleri olmadığı halde anne baba bakıyor GSS sigorta adı altında borçlarıniyor ve borcuda aylık faiziyle katlanıyor borçların faizleriyle birlikte affını istiyoruz buna acil çözüm bekliyoruz
Ziyaretçi 3 Gün Önce
Sayın cumhurbaşkanım Trabzona iş alımı fabrikalar yapılmalı trabzonda işsizlik sayısı çok hersey kötüye gidiyor buraya el atsan gençlerimiz diyarlara şehir değişikliği yapmazsa herkes kendi memleketinde çalışsa daha iyi olur
Ziyaretçi 3 Gün Önce
Staj ve çıraklık SSK başlangıcı sayılmasını bekliyoruz