Son dakika: Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Adli tıp kurumu ön raporu açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Adli tıp kurumu ön raporu açıklandı

Son dakika haberine göre, Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları.

Son Dakika 12 Eylül 2024 18:36 3
Son dakika: Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Adli tıp kurumu ön raporu açıklandı

Son dakika: Narin Güran'ın ön otopsi raporu açıklandı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun ön raporuna göre Narin'in üzerine başka birinin DNA'sına rastlanmadı.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamadı. Narin’in öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Adli tıp raporu ortaya çıktı

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun ön raporuna göre Narin'in üzerinde başka birinin DNA'sına rastlanmadı.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Soruşturmada gözaltındaki 22 şüpheli, bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen şüpheliler, bina dışında bekleyen gazeteciler tarafından görüntülendi.

15 şüphelinin sorgusu tamamlandı

Şu ana kadar 15 şüphelinin sorgusu tamamlandı. Anne Yüksel Güran ile baba Arif Güran da sorgusu tamamlanan isimler arasında yer alıyor. Diğer şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Şüpheli 22 kişi arasında kimler var?

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanların kimlikleri netleşti.

22 şüpheli arasında Narin’in babası Arif Güran, annesi Yüksel Güran, daha önce kolundaki ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp bırakılan 18 yaşındaki ağabey E.G. de bulunuyor.

Gözaltında amcalar Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G. de var.

Narin’in amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23) ile amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19) de gözaltında bulunan isimler arasında yer alıyor.

Narin’in kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş. de adliyeye sevk edildi.

22 kişi arasında Salim Güran’ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23)’nin de olduğu öğrenildi.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Gün Önce
böyle olacağı belliydi kız öldü ama öldüren kim belli deüil delil yok herkes serbest kalacak çok güzel adaletimiz var hırsızı öldürsen 20 sene verirler ama
Ziyaretçi 6 Gün Önce
anne biliyor olayi konusmasinda diyor jandarma beni aldi ifade etmiyorum erkeksen yüreğin varsa bir yere birak bu msj kime verdigini bulmak kolay bir çocuk ölmüş annesinin ölmesinden sorun yok alip döve döve konusturacaklar dayagin sonu olmayacagini anlayinca soylecek herseyi anne bir numarali zanli konusmasi ile
Ziyaretçi 6 Gün Önce
ya kardesim ön otopsi raporu açıklandı diyonuz nerde kardesim