Son dakika: İsrail İran'ı vurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: İsrail İran'ı vurdu

İsrail, İran'a yönelik yeni bir saldırı başlattı. Tüm dünya diken üstünde. İşte bölgeden gelen son dakika bilgileri.

Dünya 19 Nisan 2024 2
Son dakika: İsrail İran'ı vurdu

Orta Doğu'da korkulan oldu ve İsrail İran'ı vurmaya başladı. Savaş mı başlıyor?

Tüm dünyanın gözlerini çevirdiği ORta Doğu'da korkulan senaryo gece yarısı yaşandı ve İsrail, geçen hafta yaşanan çatışmanın ardından İran'a bir saldırı daha başlattığını duyurdu.

İsrail'in İran Şam'daki Büyükelçiliğine düzenlenen saldırı, iki ülke arasında yaşanan gerginliği daha da tırmandırırken İran'ın dron ve roketlerle düzenlediği misilleme, tüm dünyada geçen hafta yankı uyandırmıştı.

Bu saldırı sonrası iki ülkenin ne yapacağı büyük merak konusu olurken İsrail'den son dakika haberi geldi. Sabaha doğru gelen haberde İsrail'in İran'a saldırı düzenlendiği bildirildi.

İran'ın Hava Kuvvetlerine ev sahipliği yapan İsfahan kentinde bulunan havalimanı ve çevresindeki bölgelerde art arda patlama seslerinin duyulduğu bildirildi. Bölgeden görüntüler de geldi.

İsrail, sadece İran topraklarına değil Suriye ve Irak'taki İran hedeflerini de saldırı altına aldı.

İRAN TOPLANTI BAŞLATTI

Güvenlik kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre saldırılar sonrası İran Ulusal Güvenlik Konseyi'nin acil şekilde toplandığı, İran savunma sistemlerinin aktif hale getirildiği ve uçan bazı nesnelerin vurulduğu bildirildi.

İran Devlet Televizyonu'nun son dakika olarak aktardığı habere göre ülkede tüm uçuşlar askıya alındı.

İran basınının aktardığı haberlere göre İran Hava Kuvvelteri'ne ev sahipliği yapan İsfahan'ın kuzey doğu bölgesinde patlama seslerinin duyulduğuna yer verildi. İsfahan'ın Kehcavaristan şehrinde bir patlama oldu.

BİR DİZİ DRON DÜŞÜRÜLDÜ

İranlı yetkililer El Jazeera haber ajansına bilgi verdi ve bir dizi dronun düşürüldüğünü bildirdi. Öte yandan haber kanalı, Suriye'de bulunan askeri tesislerde de bir dizi patlama olduğunu bildirdi.

İSFAHAN NEREDE?

İşte İsfahan'ın haritadaki yeri:

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Gün Önce
NE OLUYOR BU İSRAİLE DİĞER DEVLETLERDEN ALDIĞI DESTEKLEMİ HER TARAFA SALDIRI DÜZENLİYOR ALLAH KAHRETSİN İSRAİLİ AMERİKAYI
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Ortadoğu'nun serefsis çocuğu İsrail belanı bulacan demkki