Son dakika haberler... Donald Trump'a suikast girişimi: Öldü mü?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika haberler... Donald Trump'a suikast girişimi: Öldü mü?

Amerika'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Trump'a yönelik suikast girişimi olduğu aktarıldı.

Dünya 14 Tem 2024 07:41 1
Son dakika haberler... Donald Trump'a suikast girişimi: Öldü mü?

Son dakika: Trump'a suikast girişimi: Öldü mü?

Amerika Birleşik Devletleri'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde seçim çalışmalaırnın yapıldığı Amerika'da ABD Başkan Adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi olduğu bildirildi.

suikast girişimi sonucu kulağından vurulan ve yaralanan Trump, bölgede yapılan ilk müdahalesinen sonra hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Gelen son dakika bilgilerine göre suikast girişimi sonrası polisin saldırganı vurduğu ve saldırganın öldürüldüğü öğrenildi.

Olay sonrası soruşturma başlatıldı.

Suikasta uğrayan Trump, saldırının ardından geniş çaplı açıklamada bulundu. Hızlı müdahaleleri için Amerika Birleşik Devletleri Gizli Servisi'ne ve tüm Emniyet teşkilatına teşekkür eden Trump, "En önemlisi, mitingde hayatını kaybeden kişinin ailesine ve ayrıca ağır yaralanan bir kişinin de ailesine başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum." dedi.

Trump, şöyle devam etti:

"Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleşmesi inanılmaz. Şu anda ölen saldırgan hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Sağ kulağımın üst kısmını delen kurşunla vuruldum. Bir vızıltı sesi, silah sesleri duyduğumdan ve merminin deriyi parçaladığını anında hissettiğimden bir şeylerin ters gittiğini hemen anladım. Çok fazla kanama oldu, o zaman ne olduğunu anladım"

ABD Başkanı Joe Biden, suikast girişiminin 1 saat sonra açıklamada bulundu. Biden, “Güvende olduğunu ve durumunun iyi olduğunu duyduğum için minnettarım. Kendisi ve ailesi için dua ediyorum"

Olayda saldırgan ile mitingde yer alan bir kişi öldü.

Suikast anı

İşte Suikast anı:

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
Allah Tüm İslam Düşmanlarını Ve İnsanlık Düşmanlarını Kahreylesin Amin Allahuekber