Son dakika: Bazı illerde eğitime 1 gün ara verildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bazı illerde eğitime 1 gün ara verildi

Son dakika haberi: Bazı illerde okullar 1 Ekim 2024 tarihinde tatil edildi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Son Dakika 30 Eylül 2024 0
Son dakika: Bazı illerde eğitime 1 gün ara verildi

Son dakika: 2 ilde okullar tatil edildi.

Son dakika açıklamaları art arda geldi. Gelen açıklamalarda 2 ilde okulların 1 Ekim 2024 tarihinde tatil edildiğine yer verildi.

İlk tatil haberi Bartın'dan geldi. Bartın Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 1 gün süreyle tatil edildiğine yerildi.

Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." 

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Zonguldak

Gelen diğer açıklama ise Zonguldak için oldu. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Ayrıca belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç