Son dakika: 2024 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zam oranı belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 2024 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zam oranı belli oldu

Son dakika haberi: 2024 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisine gelecek zam oranı belli oldu. İşte açıklanan YDO'ya göre zam oranı.

Taşıt 3 Kasım 2023 0
Son dakika: 2024 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zam oranı belli oldu

2024 MTV zam oranı belli oldu.

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada 2024 yılında MTV'ye gelecek zam oranının belli olduğuna yer verildi. Peki MTV zammı ne kadar? Motorlu Taşıtlar Vergisi zammı 2024 yılında nek adar olacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

ENFLASYON SONRASI YDO BELLİ OLDU

Açıklanan enflasyon rakamlarından sonra 2024 yılı için yeniden değerleme oranı belli oldu. Yeniden değerleme oranı gelecek sene için yüzde 58.46 seviyesinde oldu. Vergi, harç ve cezalara bu oranda bir zam gelecek.

MTV ZAMMI

Her sene MTV zammı, yeniden değerleme oranına göre belirleniyor. 2024 yılında da MTV oranı yeniden değerleme oranına göre belirlenecek ve yüzde 58.46 seviyesinde olacak. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zammı düşürme yetkisi var. Cumhurbaşkanı, zam oranını yüzde 50 oranında azaltabilir.

Zam oranı belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç