Sıla Bebeğin Annesinin Pavyonda Çalıştığı Ortaya Çıktı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sıla Bebeğin Annesinin Pavyonda Çalıştığı Ortaya Çıktı!

Tekirdağ'da 2 yaşında cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin annesinin pavyonda çalıştığı ortaya çıktı! İşte haberin detayları...

Haberler 13 Eylül 2024 0
Sıla Bebeğin Annesinin Pavyonda Çalıştığı Ortaya Çıktı!

Sıla bebeğin annesinin pavyonda çalıştığı ve Sıla'nın babasının kim olduğunun bilinmediği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla bebeğe cinsel istismarda bulunduğu ve şiddet gördüğü tespit edilmişti. Bunun üzerine bebeğin annesi, komşuları ve annenin dini nikahla birlikte yaşadığı eşi gözaltına alınmıştı. 

Gelen son dakika bilgilerine göre, anne ve 13 14 yaşındaki komşuları bir pavyonda çalıştığı öğrenildi. Cinsel istismarda bulunan çocukların ailelerinin olmadığı, Sıla bebeğin ise babasının kim olduğunun bilinmediği ortaya çıktı.

Annenin ifadeleri ise şöyle:

Soruşturma kapsamında tutuklanan anne B.Y'nin savcılıkta verdiği ifadede, "5 Eylül'de komşularının oğlu K.A'nın makarna yaptıklarını belirterek kendilerini yemeğe davet ettiğini, bebek S.Y'yi komşularına bırakarak kendisinin eve döndüğünü, S.Y'yi akşam gidip komşularından aldığını, banyo yaptırırken bebeğin bezinde gördüğü kan sonrası kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" söylediği öğrenildi. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, minik kızın hastaneye getirildiği 8 Eylül günü de başına darbe aldığını, bu nedenle beyin kanaması geçirdiğini belirtti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç