Selçuk Geçer'den Güncel Dolar ve Altın Analizi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer'den Güncel Dolar ve Altın Analizi!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isimlerden biri olan Selçuk Geçer, güncel piyasa analizini paylaştı! İşte haberin detayları...

Döviz 22 Mayıs 2024 0
Selçuk Geçer'den Güncel Dolar ve Altın Analizi!

Piyasalarda yaşanan ekonomik hareketlilik ve dalgalanma yatırım araçlarını direkt olarak etkilerken son dolarak İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölüm haberi büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Orta Doğu'da gerilim bir kere daha artarken riskin artması ile altın fiyatları da hızla yükselmişti.

Dolar, altın ve euro yılı zirvede kapatıyor! - JNN

Altında yaşanan yükseliş ile tüm zamanların rekoru kırılırken dolar kurunda ise düşüş yaşanmıştı. Ekenomist Selçuk Geçer yaşanan gelişmeleri değerlendirerek yeni tahminin duyurdu. Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrasında düşüş yaşanabileceği iddialarını değerlendiren Selçuk Geçer Bitcoin, borsa ve dolar yorumları ile de çok konuşulacak ifadelere yer verdi.

SELÇUK GEÇER SON DAKİKA DOLAR VE ALTIN YORUMU TAHMİNİ!

Selçuk Geçer, altın yatırımcıları için endişe verici bir açıklama yaptı. Geçer'e göre, altının dolar cinsinden fiyatı 2 bin dolar seviyelerine kadar düşebilir ve ilerleyen günlerde altın fiyatlarının faiz artışlarından da etkileneceğini belirtti.

Selçuk Geçer, konuyla ilgili açıklamasında "Bence 2 bin dolar seviyelerine kadar geri çekilecek. Altının onsunda çok olağanüstü bir tabloyla karşı karşıya kalırsak, ekonomi ile ilgili rakamlarda ciddi bozulmalar görmeye başlarız. Hatta faiz artırımları konuşulmaya başlandığını da görürsek o zaman altındaki geri çekilme 1900'lü seviyelere bile gidebilir, dikkatli olun” diye konuştu.

Altın, dolar ve ABD seçimleriyle dar bir aralığa sıkıştı - Bloomberg HT

Dolar kurunun bir anda 100 lirayı bile görebileceğini ifade eden Selçuk Geçer Bitcoin yatırımcılarının ise dikkatli olmalarını istedi. Son dönemde FED tarafından atılan adımların piyasalarda yön belirleyici olduğu ifade edilirken altının kaderini ise jeopolitik riskler belirleyecek gibi görünüyor.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç