Selçuk Geçer, Doların Yıl Sonunda Ne Kadar Olacağını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer, Doların Yıl Sonunda Ne Kadar Olacağını Açıkladı!

Dolarla ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan Selçuk Geçer, yıl sonu dolar tahminini açıkladı! İşte haberin detayları...

Döviz 15 Tem 2024 0
Selçuk Geçer, Doların Yıl Sonunda Ne Kadar Olacağını Açıkladı!

Selçuk Geçer, güncel piyasa yorumlarını paylaştı.

Türkiye'de piyasalarda oldukça hareketli bir gün yaşanıyor. Sabah saatlerinde dolar yükselerek yeni rekorunu kırmıştı. Bunun yanında euro da büyük bir yükseliş gösterdi. Altın fiyatları da yeni haftaya yükselişle başladı. Bu hareketli piyasayı Ekonomist Selçuk Geçer değerlendirdi. İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

Selçuk Geçer Dolar Hakkında Konuştu

Ekonomist Selçuk Geçer, ABD'de yaşanan enflasyon rakamlarındaki düşüşü değerlendirdi. Enflasyon rakamlarını olumlu bulan Selçuk Geçer, ABD Başkanı Donald Trump'a yapılan suikasti değerlendirdi ve yaşanan bu olayın altını yükselteceğini belirtti.

Altın fiyatlarına da değinen Selçuk Geçer, Dünya Altın Konseyi tarafından açıklanan raporu değerlendirerek ons altının 2400 doların halen alım için yüksek olduğunu belirtti. Altın fiyatlarında büyük bir fırtına beklediğini belirten Selçuk Geçer dolar kurunun gerçek değeri olan 60 TL seviyesini görmesi durumunda ons altının değeri ile iç piyasada altın fiyatlarında da rekor beklediğini ifade etti. Gümüş fiyatları için de hale yenilecek ekmek olduğunu belirten Selçuk Geçer altın tarihi zirvesi için 2680 doların görülmesi gerektiğini söyledi.

Selçuk Geçer Yıl Sonu Dolar Tahminini Açıkladı!

Dolar kurunda yaşanan fiyatlamaları değerlendiren Selçuk Geçer doları bu seviyelerde tutmak için büyük paralar harcandığını iddia ederek doların yıl sonunda 30 TL seviyesinde olması durumunda şaşırmayacağını belirterek şu anda doların çok ucuz olduğunu dile getirdi. Selçuk Geçer doların şu anda gerçek değerinin 60 TL olduğunu ifade ederek kurun aslında bu değere getirilmesi gerektiğini söyledi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç