Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı geldi

Seçil Erzan mahkemede verdiği ifadede Fatih Terim'in olay ile ilgisini açıkladı. İşte mahkemede gelen Terim itirafı.

Haberler 20 Eylül 2024 0
Seçil Erzan'dan Fatih Terim itirafı geldi

Seçil Erzan davasında Fatih Terim itirafı geldi.

Aralarında ünlü teknik direktör Fatih Terim, Fernando Muslera, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun da olduğu ünlü isimleri gizli fon vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'ın davası devam ediyor. İstanbul'da görülen duruşmada, sanık Seçil Erzan ve diğer sanıklar hazır bulundu. Duruşmada Fatih Terim itirafı geldi ve olay ile ilgil idetaylar belli oldu.

Bilindiği üzere geçen sene Seçil Erzan'ın futbol dünyasından birçok kişiyi dolandırdığı ortaya çıkmış, olay ile ilgili başlatılan soruşturmada bir bankanın müdürü olan Seçil Erzan'ın tutuklanması ile olay yargıya taşınmıştı. İşte olay ile ilgili gelen son dakika bilgileri.

Fatih Terim Davaya Şikayetçi Olarak Dahil Oldu

Davanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Fatih Terim, dosyaya şikayetçi olarak dahil oldu. Seçil Erzan, Terim'in bu şikayeti üzerine savunma yaptı ve iddiaları yanıtladı. Erzan, Terim ile dostane bir ilişkileri olduğunu belirterek, aralarındaki para alışverişlerinin kişisel ve dostluk çerçevesinde gerçekleştiğini savundu.

"Fatih Terim'in Hesap Hareketleri Eşleşiyor"

Seçil Erzan, savunmasında Fatih Terim’den fon adı altında hiçbir zaman para almadığını iddia etti. Erzan, "Fatih Terim'in hesap hareketlerini istememe rağmen, bana tam olarak ulaşmadı. Ancak, banka hareketleri arasında herhangi bir kaybın olmadığını ve Terim’in şikayetçi olduğu 3 milyon dolarlık kaybın raporlarla çürütüldüğünü" söyledi. Ayrıca, Terim’den sadece 300 bin dolar ve 400 bin dolar aldığını ve bu paraları daha sonra Terim’in hesabına geri yatırdığını belirtti.

Paraları Başkalarına Ödemiş

Erzan, aldığı paraları başka kişilere faiz ödemek amacıyla kullandığını kabul etti. İfadesinde, "Fatih Terim hiçbir zaman zorla faizli para talep etmedi. Ancak, aramızdaki ilişkiden dolayı zaman zaman para alıp başkalarına ödeme yaptım" dedi. Erzan, yaptığı tüm işlemlerin yasal olduğunu savunarak, usulsüz bir durumun bulunmadığını ifade etti.

Erzan Kendini Savundu

Seçil Erzan, başarılı bir şube müdürü olduğunu ve performansıyla ödül kazandığını da belirtti. Erzan, bu davanın kendisinin kişisel başarısını gölgede bırakmak amacıyla açıldığını öne sürdü.

Dava süreci devam ederken, kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu olayda, Seçil Erzan ve diğer sanıkların yargılanması sürüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç