Satın alma dönemi bitiyor: Kiralık elektronik ve beyaz eşya
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Satın alma dönemi bitiyor: Kiralık elektronik ve beyaz eşya

Beyaz eşyada yaşanan ciddi pahalılık, vatandaşları kiralama yöntemine yöneltti. Tüm elektronik ürünler artık kiralanabiliyor.

İş Dünyası 8 Tem 2024 1
Satın alma dönemi bitiyor: Kiralık elektronik ve beyaz eşya

Beyaz eşyada pahalılık kiralamaya yönlendirdi.

Beyaz eşya, elektronik ve diğer hemen hemen tüm ürünlerdeki pahalılık can yakmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre birçok şirket, artık beyaz eşya kiralama yöntemine geçmiş durumda.

Türkiye Gazetesi'nden Önder Çelik bugün kaleme aldığı yazısında kiralık ürün sektörünün her geçen gün arttığını söyledi. Kiralabunu sayfasının ortağı Elif Kapıcı Erdem konu ile ilgili yaptığı açıklamada oto koltuğu, bilgisayar, hava temizleyici, klima, robot süpürge, akıllı saat gibi ürünlerin kiralandığına yer verildi.

150 binden fazla üye ve 700'den fazla ürün ile Türkiye'nin her tarafında faaliyette olduklarını söyleyen Erdem, "1 aydan 18 aya kadar farklı kira süreleri mevcut. Kullanıcılar ayda 95 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı saat, 250 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı telefon ve 160 TL’den başlayan fiyatlarla robot süpürge kiralayabiliyor. Kullanıcılar kira sürelerini uzatıp aylık ödeme tutarlarını düşünebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

Kiralanan ürünler şu şekilde:

Telefon,

bilgisayar,

akıllı saat,

robot süpürge,

kahve makinesi,

televizyon,

hava temizleme cihazı,

elektrikli araç,

elektrikli motosiklet,

bisiklet ve scooter,

puset,

bebek arabası.

Erdem açıklamasında yaz aylarında ürün kiralamanın daha da arttığını söyledi.

Dönemlik gelenler ile parası yetmeyenler

Dönemlik olarak Türkiye'ye gelenler genellikle bu yolla ürün kiralarken sıfır ürün almaya parası yetmeyen vatandaşlar da bu yolla ürün temin ediyor.

Fiyatları ne kadar?

Ayda 95 liraya akıllı saat, 250 liraya ise akıllı telefon alınabiliyor. 160 lira veren de robot süpürge kiralayabiliyor.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
Geldiğimiz nokta...