Şahan Gökbakar'dan kaçak villa iddialarına cevap
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şahan Gökbakar'dan kaçak villa iddialarına cevap

Şahan Gökbakar yaptığı son dakika açıklamasında kaçak villa iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Emlak 10 Eylül 2024 0
Şahan Gökbakar'dan kaçak villa iddialarına cevap

Şahan Gökbakar'dan villası hakkındaki açıklama.

Son günlerin gündem konusu, Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te bulunan villası oldu. Yıllar önce buradan villa alan ve villaya 3 milyon lira para harcadıktan sonra burada da yaşamaya başlayan Şahan Gökbakar'ın bu evinin kaçak olduğu ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre villanın arazisinin sit alanı olarak ilan edildiği ve villanın kaydının olmadığı bildirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan incelemelerde, bölgenin 'Doğal Karakteri Korunacak Alan' statüsüne sahip olduğu ve yapılan her şeyin bu koruma kapsamına aykırı olduğu tespit edildi.

Denize sıfır olan bu villası ile ilgili iddialara cevap veren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, haberlerde kullanılan yapıların kendisine ait olmadığını, kendisine ait evin 80 metrekare ve tek kat olduğunu söyledi.

Evi aldığı zaman bir sorun olmaıdğını, ancak daha sonra bu bölgenin orman yangınları sonrası sit alanı olarak ilan edildiğini söyleyen Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

"Bu haberlerde kullanılan fotoğraf ve inşaat bana ait değil. Arkada görülen ev, komşumuzun evi. Benim evim, yan parseldeki tek katlı 80 metrekarelik bir köy evi. İddia edildiği gibi iki katlı bir evim yok. 2020 yılında halihazırda olan ev ve iskeleyi satın aldım, herhangi bir ek inşaat yapmadım.

Türkiye'de inanılmaz SİT alanları tahrip ediliyor. Türkiye'nin her yerinde kaçak yapı var. Eğer benim evim tüm problemleri çözüyorsa hemen yıkalım. İlk balyozu biz vuralım.

Evi aldık, sonra Sit alanı oldu

Satın alırken sorunu var mı diye araştırdık, sorunsuz aldık. Yangınlardan sonra, satın almamın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra SİT alanı ibaresi getirildi. Ben evi aldıktan 2 sene sonra SİT alanı oldu. Biz de dava açtık, mahkeme süreci devam ediyor"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç