Renault Clio Fiyatlarına Zam Geldi! Temmuz Ayı Güncel Fiyat Listesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Renault Clio Fiyatlarına Zam Geldi! Temmuz Ayı Güncel Fiyat Listesi!

Renault'un en fazla tutulan modellerinden biri olan Clio'ya büyük zam geldi! İşte güncel fiyat listesi ve detaylar...

Fiyat Listesi 12 Tem 2024 0
Renault Clio Fiyatlarına Zam Geldi! Temmuz Ayı Güncel Fiyat Listesi!

Renault Clio fiyatlarına zam geldi.

Sıfır araç piyasasında zam haberleri gelmeye devam ediyor. Uzun süredir araba fiyatlarına zam yapmayan firmalar, artık maliyetlerin artması nedeniyle zam yapmaya başladı. Renault da Clio modeline zam yaptığını açıkladı. İşte Clio modelinin güncel fiyat listesi ve detaylar...

SEÇENEK AZALDI!

Renault Clio yeni fiyat listesi incelendiğinde göze ilk çarpan donanım seçeneklerinde azalma olması oldu. Renault Clio daha önce 7 farklı donanım seçeneği ile satılıyordu. Bu seçeneklerin bir kısmı kaldırıldı ve şu anda Renault Clio satışları 3 farklı donanım seçeneği ile yapılmaya başlandı. Bu durum da fiyatların biraz daha yüksek olmasına neden oldu. Kaldırılan donanım seçenekleri Renault Clio’nun en ucuz halleriydi.

FİYATLAR BELLİ OLDU

Renault Clio için firma tarafından şu fiyat listesi açıklandı:

-Renault Clio evolution 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.153.000 TL
-Renault Clio techno esprit alpine 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.281.000 TL
-Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145 hp: 1.547.900 TL

Yapılan açıklamaya göre şu anda satılan en ucuz Renault Clio’nun fiyatı 1.153.000 TL’ye yükselmiş oldu. Bu ciddi bir fiyat olurken Renault Clio’nun ucuz algısı da tamamen değişti. Diğer firmaların ucuz modelleri ile Renault Clio’nun bu fiyat ile rekabet etme ihtimali kalmadı.

Fiyat performans ürünü olarak görülen Renault Clio için firmanın farklı bir satış politikasına geçiş yaptığı görülüyor. Çok daha farklı araçlar ile rekabet edecek Renault Clio’nın piyasadan alacağı pay şimdiden merak edilmeye başlandı. Renault Clio’nun Temmuz ayındaki satış rakamları bu açıdan da takip edilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç