Prison Break 6. sezonu ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Prison Break 6. sezonu ne zaman?

Prison Break 6. sezonu geliyor. Gelen son dakika açıklamasında dizinin yeni sezonunun geleceği bildirildi. Peki 6. sezon ne zaman?

Kültür Sanat 14 Tem 2023 19:29 1
Prison Break 6. sezonu ne zaman?

Prison Break'ın 6. sezonunun geleceği iddia edildi.

Prison Break severleri sevindiren son dakika iddiası ortaya atıldı. 29 Ağustos 2005 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen dizi, kısa sürede milyonların en sevdiği ve izlediği dizi konumuna geldi. Sadece yayınlandığı ülke olan ABD'de değil tüm ülkelerde ciddi bir izlenmeye ulaşan Prison Break'tan sevindiren son dakika haberi geldi.

Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda Scofield ve abisinin fotoğrafı ile 6. sezonun geleceği bildirildi. İlk sezonda işlemediği bir cinayet nedeniyle cezaevine giren ve ölüm cezasına mahkum edilen abisini kurtarmak isteyen Michael Scofield, bir şekilde kendini abisi ile aynı cezaevine sokar. Daha sonra hapishanede incelemelerde bulunan ve çevresinde birlikte kaçacağı kişilerle plan hazırlayan Scofield, abisini cezaevinden kaçırır ve bundan sonra ekibin polisten kaçma serüveni başlar.

Büyük heyecana sahne olan dizi toplamda 5 sezon sürdü. iLK OLARAK 4 SEZON ŞEKLİNDE EKRANLARA GELEN DİZİ, 2017 YILINDA YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN ÇEKİLDİ.

2017 yılında çekilen vbe 5. sezonu ile yayınlanan dizi, tek sezonluk serüvenini noktaladı. Şimdi ise iddialarda dizinin yeniden çekileceği ve 6. sezonu ile ekranlara geleceği bildirildi. İşte o afiş:

Sizce 6. sezonda ne olacak? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

6. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin 6. sezon tarihi henüz belli olmadı. Tarih belli olduğunda haberdar olmak için Finans7.com'u takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
ÇIKARIN ARTIK ŞU SEZONU