Pomem polis alımı ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pomem polis alımı ne zaman?

Kadın ve erkek adaylar arasından polis alımı yapılacak. 10 bin polis alımına az kala adaylar, şartları araştırmaya başladı.

Polis Alımı 4 Ocak 2024 5
Pomem polis alımı ne zaman?

31. dönem pomem polis alımı ne zaman 2024?

10 bin POMEM polis alımında geri sayım sona eriyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçen gün yaptığı açıklamada Polis Akademisi Başkanlığı aracılığıyla EGM bünyesine polis alımı yapılacağını ve 10 bin polis alımı için bekleyiş devam ederken adaylar, ilanın ne zaman geleceğini, başvuruların nasıl yapılacağını, başvuru şartlarının ne olacağını araştırmaya başladı.

Geçen ay açıklama yapan Bakan, ilanın hazırlığının başladığını söyledi. 2022 yılında Kasım ayında, 2023 yılında ise Nisan ayında polis alımı başvuruları alınmıştı. Son alımın üzerinden 9 ay geçti. Son olarak geçen aylarda 30. dönem POMEM'ler eğitime başladı.

Eğitimine alınmaları sonrası yeni süreç başladı. Polis alımı hazırlıkları başladı ve önümüzdeki günlerde ilan gelecek. Ocak ayı sonunda ya da en geç Şubat ayının ilk günlerinde beklenen ilan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

ŞARTLAR NE OLACAK?

Söz konusu polis alımı en az ön lisans mezunları arasından yapılacak. Lisans ve ön lisans mezunlarından yapılacak alımda lisans için 60, ön lisans için ise 65 KPSS şartı istenecek. Sizce KPSS şartı düşmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek polisler ve polisliğe başvuru yapacaklar bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
Başvuru nerde yapilir
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Ön lisans puanıda 60 olsun
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Polis alımı KPSS önlisans puanı (65) düşmeli.
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Lise mezunu polis alımı ne zaman olacak
Ziyaretçi 8 Ay Önce
Düşürülmekli tabiki de