Piston aşağı indi 2
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Piston aşağı indi 2

Piston aşağı indi olayını herkes bilir. Dün Bingöl'de aynı olayın ikincisi meydana geldi. İşte yaşanan olay.

Yerel Haberler 22 Eylül 2024 0
Piston aşağı indi 2

İkinci piston aşağı olayı yaşandı.

Yıllar önce meydana gelen olayın videosu hala hafız<alardadır. Şoförün iston aşağı indi demesi ile birlikte tüm yolcuların panik içerisinde otobüsü terk etmeleriyıllarca alay konusu olurken şimdi aynı olay yine meydana geldi.

Olay dün öğle saatlerinde Bingöl şehir merkezinde meydana geldi. Yaşanan olay halk halk otobüsünde paniğe yol açtı. Olay, bir yolcunun otobüse oksijen tüpü ile binmesiyle başladı. Yolcu, tüpü ayaklarının arasında tutarak yolculuğa devam ederken, tüpün kayması ve aniden açılması otobüs içinde korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Oksijen Tüpü Otobüste Korku Yarattı

Otobüs yolculuğu esnasında açılan oksijen tüpünden çıkan yüksek ses, otobüste bulunan yolcular ve şoför üzerinde büyük bir panik yarattı. Ne olduğunu anlayamayan otobüs şoförü, aracı acil bir şekilde durdurdu. Yolcular ise can havliyle otobüsü terk etmeye başladı.

Kameralara Yansıyan Korku Dolu Anlar

Olay anı, halk otobüsünün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yolcuların ani bir refleksle otobüsten indiği ve yaşanan kargaşa net bir şekilde görülüyor. Oksijen tüpünün açılmasıyla başlayan panik anı, herhangi bir yaralanma yaşanmadan sona erdi.

Bingöl'de Yolculuk Güvenliği Tartışmaları

Bu olay, Bingöl'de toplu taşıma araçlarında güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği konusunu yeniden gündeme getirdi. Oksijen tüpü gibi potansiyel tehlike yaratabilecek malzemelerin toplu taşıma araçlarında nasıl taşınacağına dair kuralların netleştirilmesi talep ediliyor.

Olayda kimse yara almazken, yetkililerin otobüslerde güvenlik konusunda ek önlemler alması bekleniyor.

Tabi yeri gelmişken efsane videoyu da izlemeden olmaz:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç