Patron gibi patron: Çalışanlarına yine 25 maaş ikramiye verecek: Peki Yüce Auto Skoda personel alımı yapıyor mu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Patron gibi patron: Çalışanlarına yine 25 maaş ikramiye verecek: Peki Yüce Auto Skoda personel alımı yapıyor mu?

Patron gibi patron: Yüce Auto-Skoda patronu Ahmet Yüce yaptığı son dakika açıklamasında çalışanlarına yine ikramiye vereceklerini bildirdi.

İş Dünyası 20 Haz 2023 16:34 1
Patron gibi patron: Çalışanlarına yine 25 maaş ikramiye verecek: Peki Yüce Auto Skoda personel alımı yapıyor mu?

Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verecek.

Asgari ücrete gelen zam sonrası bir son dakika açıklaması geldi. Yüce Auto-Skoda patronu Ahmet Yüce yaptığı son dakika açıklamasında asgari ücret zammı ile ilgili TİSK'e tepki gösterdi ve çalışanlar için pazarlık yapılmasını doğru bulmadığını söyledi.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) 10.100-10.400 TL'lik asgari ücret teklifine tepki gösteren Yüce, TİSK'in teklifinden hiç memnun olmadığını söyledi. Gazeteci Emre Özpeynirci'ye açıklamalarda bulunan Yüce, "İşverenlerin bunu çalışanlarına nasıl reva gördüğünü anlamıyorum. Bunun pazarlığı yapılır mı! Çalışanlar bizim ailemiz. Onlar sayesinde kazanıyorsak paylaşmayı bilmeliyiz. TİSK'in teklifinden hiç memnun değilim, kınıyorum. Herşeyi devletten beklememek lazım, devlet de zaten gerekenleri yapıyor. Sesini çıkartmayan büyük grupları, özel sektörü de gerçekten anlamıyorum. Kardeşim çalışanın hakkını koruyacaksınız. Ben konuşuyorum çünkü onlar bizim ailemizin ferdi ve haklarını savunuyorum. Bakıyorum bu konuda biz ve Doğuş'tan başka öne çıkan da yok" ifadelerini kullandı.

25 İKRAMİYEDEN FAZLA VERİLECEK

Yüce'ye 2022 yılında verilen 25 maaş ikramiyesi sorusu da soruldu. Bu soruya Yüce, "Tabi ki vereceğiz, hatta fazlasını bile. Her zaman çalışma arkadaşlarımın yanındayım, diğer şirketler de bunu yapmalı" şeklinde cevap verdi.

En düşük personellerine asgari ücretin üzerinde maaş veren Yüce, bu sene çalışanlarına maaşlara ek olarak en az 375 bin liralık ikramiye ödemesi yapacak. Ödemeler tek seferde yapılacak.

PERSONEL ALIMI YAPIYOR MU?

Şirketin resmi internet adresi ve kariyer sayfasında henüz iş ilanı açılmadı. İş ilanları yayınlanınca haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 16 Ay Önce
Helal olsun