Özgür Özel'den Süleyman Karadeniz'e sert tepki
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Özel'den Süleyman Karadeniz'e sert tepki

Özgür Özel'den önceki gün çekilen görüntülere tepki geldi. Özel sert konuştu. İşte gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 16 Tem 2024 0
Özgür Özel'den Süleyman Karadeniz'e sert tepki

Devlet Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Başkanına Özgür Özel'den tepki.

Sosyal medya dün bir görüntüyü konuştu. Söz konusu görüntüde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeniyle Gölbaşı’nda bulunan Polis Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti ve burada Bahçeli'yi Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ile Polis Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz karşıladı.

Burada görüşmelerde ve ziyarette bulunan Bahçeli, bölgeden ayrılırken Özel İarekat Başkanı Karadeniz Bahçeli'nin elini öptü. Özgür Özel ise bu kareye tepki gösterdi.

Grup toplantısında açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Dün gördüğüm bir şaşkına diyorum ki sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Yanlış devletin eline sarılmışsın. Bir siyasi parti liderine saygı gösterilmesi eyvallah. Biz de bunlara saygılı oluruz. Ama bu devletten maaş alan, bu milletin tamamı için görev yapması gereken, üzerinde üniforma olan birisinin; siyasetin bir kısmının temsiline eğilmesini el etek öpmesini asla kabul etmiyoruz" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

Kimsenin tapulu malı değil

Öfkesine hakim olamayan Özel, şöyle devam etti: "Bundan sonraki süreçte de devleti yöneten devlet adamı gibi, memur da devletin memuru gibi davranacak. Böyle basit ülke gündemini işgal edecek işlere girişmeyecek. Bir devlet memurunun, siyasi parti liderinin eline sarılmasında muhatap hangimiz olursa olsun o memure üstlendiği vazifesinin gereğini hatırlatmayı doğru bulurum. Polis hepimizin, asker de Türkiye Cumhuriyeti de hepimizindir. Kimseni tapulu malı değildir."

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç