Özdemir Bayraktar bursu başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özdemir Bayraktar bursu başvurusu başladı

Son dakika haberi: Özdemir Bayraktar burs başvurusu başladı. Peki burs başvurusu nasıl yapılacak? İşte başvuru linki.

Eğitim 17 Eylül 2024 0
Özdemir Bayraktar bursu başvurusu başladı

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı burs başvurusu başladı. Peki Özdemir Bayraktar bursu başvurusu nasıl yapılır?

Özdemir Bayraktar'ın kurucusu olduğu T3 Vakfı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 2025 yılı burs başvurularının başladığı, bu kapsamda öğrencilere karşılıksız burs verileceği bildirildi. Peki burs başvuru şartları nedir?

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu başvuruları başladı. Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hedeflerine katkı sağlamak isteyen gençler için büyük bir fırsat sunan bu burs programı, teknolojiye ilgi duyan ve projeler geliştiren öğrencilere destek olmayı amaçlıyor. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı tarafından yürütülen bu burs, Türkiye’nin teknoloji alanındaki bağımsızlık hedeflerine ulaşma yolunda gençleri desteklemeye devam ediyor.

Burs başvuru şartları açıklandı

2025 yılı burs başvuru şartlarına göre, **Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu** aşağıdaki seviyelerde eğitim gören öğrenciler için açıktır:

Ortaokul Öğrencileri: Teknolojiye ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen ortaokul öğrencileri başvuru yapabilir.

Lise Öğrencileri: Yerli ve milli projelere katkı sunmak isteyen lise öğrencileri programa başvurabilir.

Lisans Öğrencileri: Üniversitelerin mühendislik, bilim ve teknoloji alanlarında okuyan lisans öğrencileri burs için uygundur.

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri: Akademik çalışmalarında milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak isteyen yüksek lisans ve doktora öğrencileri de başvuru yapabilir.

Kimler burs başvurusu yapabilir?

Burs programına başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar şunlardır:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Eğitim alanında başarı göstermek.

- Teknoloji projelerine ilgi duymak ve bu alanda çalışmalar yapıyor olmak.

- Milli teknoloji hamlesine katkı sunma isteği taşımak.

Başvuru Süreci

Başvurular, T3 Vakfı’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Adayların başvurularını eksiksiz şekilde tamamlaması ve projeleri hakkında bilgi vermesi gerekmektedir. 2025 yılı Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu için başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Başvuru nasıl yapılacak?

10 ay boyunca öğrencilere 3 bin lira ve 5 bin lira burs verilecek. Başvurular internet üzerinden alınmaya başlandı. Burs başvurusu yapacak kişilerin;

"https://mth.tc/2025Burs"

adresine gitmesi ve burada programa başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru sornası değerlendirme yapılacak ve başarılı öğrencilere eğitim yardımı adı altında burs verilecek. Burs, karşılıksız olarak kullandırılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç