Otellerde son dakika tatil fırsatları: Yüzde 50 indirim başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Otellerde son dakika tatil fırsatları: Yüzde 50 indirim başladı

Son dakika haberi: Tatil yapmak isteyenleri ilgilendiren açıklamaya baktığımızda otellerde yüzde 50 indirimin başladığına yer verildi.

Finans Magazin 19 Tem 2024 0
Otellerde son dakika tatil fırsatları: Yüzde 50 indirim başladı

Otellerden son dakika haberi geldi: Yüzde 50'lik dev otel fırsatları başladı.

Tatil yapmak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika haberi geldi. Gelen haberde özellikle sosyal medya üzerinde dolaşan fiyatlar sonrası tatil yerleri boş kalırken oteller, kötü geçen sezonun düzeltilmesi, müşteri sayısının artırılması için fiyatlarda indirime gitmeye başladığını duyurdu. Gelen indirimlerin yüzde 50'lere kadar ulaştığı bildirildi.

Turizmciler tarafından başlatılan kampanyalara göz attığımızda grup rezervasyonlarında daha fazla indirim oranlarının vatandaşlara sunulduğu görülüyor.

Antalya Kemer'de bulunan bir otelde 2 kişi 3 gece 4 gün konaklayacaksa 18 bin lira verecekken 12 bin 600 lira verecek. Marmaris Turunç'ta bulunan ve 4 gece 5 günlük tatili 46 bin lira olan otelin şimdiki fiyatı ise 31 bin 400 liraya kadar geriledi.

TÜRSAB Başkanı Başdanışmanı Hamit Kuk konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında otellerin fiyatlarının doluluk oranlarına göre belirlendiğini, boş olan otellerin fiyatlarının daha düşük olduğu öğrenildi.

Kuk yaptığı açıklamada geçen ay ile bu ayın yoğun olmasının beklendiği, ancak otellerin boş kaldığını söyleyerek, "Bu nedenle indirimler yeniden başladı. Seyahat acentası otele diyor ki, ‘satış gelmiyor, indirim yapalım’; otelin doluluk durumuna göre de indirim oranı belirleniyor. Otelin doluluk oranı ne kadar düşükse indirim oranı da o kadar yükseliyor" dedi.

İndirimlere nasıl ulaşırım?

Kuk yaptığı açıklamada sosyal medyadaki reklamların çoğunun acentalar tarafındna yapıldığını söyledi. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin hem otel hem de acenta ile iletişime geçmesi gerekiyor. Kampanya tarihlerini acentalar daha iyi biliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç