Olayda anne, baba, komşular, çocukları var... 2 yaşındaki bebeğe cinsel saldırıda ifade ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Olayda anne, baba, komşular, çocukları var... 2 yaşındaki bebeğe cinsel saldırıda ifade ortaya çıktı

2 yaşındaki bebeğe cinsel saldırı düzenlendiği anlaşıldı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yerel Haberler 13 Eylül 2024 3
Olayda anne, baba, komşular, çocukları var... 2 yaşındaki bebeğe cinsel saldırıda ifade ortaya çıktı

Tekirdağ'da 2 yaşındaki bebeğe tecavüz olayında son dakika bilgileri.

Türkiye, Diyarbakır'da katledilip dereye atılan Narin'e ağlarken bir şok eden haber de Tekirdağ'dan geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre annesi tarafından komşu evinde düştüğü iddiası ile hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Sıla Bebebğin darp edildiği anlaşıldı ve polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen minik bebek hemen yoğun bakıma alındı. Entübe edilen bebeğin sağlık durumu ciddiyetini korurken skandal olayın detayları gün yüzüne çıktı.

Anne B.Y. adlı kişinin 5 Eylül'de olayın gerçekleşmesine rağmen kızı S.Y.'yi uyanmadığı gerekçesiyle hastaneye kaldırdığı öğrenildi. Minik kızı muayeneye alan doktor, bebeğin genital bölgesinde morluklar gördü ve bunun üzerinde durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Malkara Devlet Hastanesi'nden beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilen minik kız, burada beyin ameliyatı oldu ve daha sonra yoğun bakıma kaldırıldı. S.Y.'nin durumunun stabil ancak ciddi olduğu açıklandı.

İfadesi ortaya çıktı

Soruşturma kapsamında anne gözaltına alındı. Savcılığa çıkarılan kadın ifadesinde, "kızını komşularına bıraktığını, sonrasında evde banyo yaptırırken bebeğin bezinde kan gördüğünü, kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" dedi.

Olayın meydana geldiği Camiatik Mahallesi muhtarı yaptığı açıklamada mahalle adına çok üzücü ve utanç verici bir olay meydana geldiğini söyledi.

Soruşturma kapsamında anne, onunla beraber yaşayan üvey babası S.Ö. ve komşuları K.A. ile oğlu 13 yaşındaki K.A. ve 13 yaşındaki G.K. adlı kişiler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan bu isimler hakkında tutuklama kararı verildi.

Cinsel istismar var

Gelen son dakika açıklamasında Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük bebeğe cinsel saldırı düzenlendiğinin adli tıp raporu ile belirlendiğini söyledi.

 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Gün Önce
bunları yargı iceri beslesin 3 yıl sonra iyi halden tahliye olsunlar ülkede adaletin çöküşü cocuk tecavuzlerinin artışıyla oluyo
Ziyaretçi 5 Gün Önce
artık yeter yaw idam edin bu canileri
Ziyaretçi 5 Gün Önce
Allah belanızı versin insan olamazsınız artık kalbim dayanmıyor böyle haberler okudukca idam gelsin idamı çıkarmayan enaz bunlar kadar suçludur...