Nursel, Gelinim Mutfakta'yı neden bıraktığını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nursel, Gelinim Mutfakta'yı neden bıraktığını açıkladı

Nursel yaptığı son dakika açıklamasında Gelinim Mutfakta programını neden bıraktığını açıkladı.

Yaşam 8 Eylül 2024 0
Nursel, Gelinim Mutfakta'yı neden bıraktığını açıkladı

Nursel, Gelinim Mutfakta'yı neden bıraktığını açıkladı.

Sempatik tavırları ile bilinen Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta adlı programı neden bıraktığını sonunda açıkladı. Kısa süre önce kaynanası vefat eden Nursel, derin üzüntüsünü takipçileri ile paylaşırken konu ayrılık sürecine kadar geldi.

Neden ayrıldın sorusunun sık sık sorulduğu Nursel, sonunda sessizliğini bozdu ve yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Önceklikle ben yeni sezon da dinlenmek istiyorum ailemle vakit geçirmek istiyorum gibi bir açıklama yapmadım. Sessizliğimi korudum ama bugün duygularım tavan. Aslım da bir anda puff olmadım. Ben ayrılacağımı zaten gerekli zaman da bildirmiştim.

İfşa etti

"Programdan ayrılma sürecine ilişkin çarpıcı detaylar paylaşan Nursel Ergin, izleyicilere veda ettiği anların ekrana yansıtılmadığını ve bunun yapımcı kararı olduğunu belirtti. Ergin, "Son bölümde gözlerim dolu dolu 'Sezonda yokum' diyerek izleyicilere veda ettim. Ancak yapımcı, bu vedayı yayınlamayı uygun görmemiş ve o anları kesmiş. Ben ani bir kararla ortadan kaybolmadım. Ayrılacağımı zamanında bildirdim ve son güne kadar görevimin başındaydım"

Neden ayrıldığını söyledi

Nursel programdan ayrılma nedenini ise şu şekilde ifade etti:

"Programın içeriği ile etik değerlerimin çeliştiğini hissettiğim için ayrılma kararı aldım. Sunucu olarak izin istedim çünkü bu süreç içinde kendimi rahat hissetmedim" diyen Ergin "Şükürler olsun, şimdi iyiyim. Sunuculuk anlamında bana çok şey kattı bu program. Her zamanki gibi enerjim enerjiniz olsun. Hasta yatağında olanlara da buradan dualar gönderiyorum. Sizi seviyorum ve iyi olduğumu, yeniden hazırlık içinde olduğumu bilin"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç