Ne altın ne gümüş: İslam Memiş, bayramdan sonra neyin yükseleceğini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ne altın ne gümüş: İslam Memiş, bayramdan sonra neyin yükseleceğini açıkladı

İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu ve bayramdan sonra

Döviz 18 Haz 2024 0
Ne altın ne gümüş: İslam Memiş, bayramdan sonra neyin yükseleceğini açıkladı

İslam Memiş, bayram sonrası neyin yükseleceğini açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ünlü Ekonomist İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu ve altın yatırımcısını Perşembe günü için uyardı. Memiş, bayramdan sonra fırlayacak 2 yatırım aracını açıkladı.

Fed'den gelen veriler sonrası altın fiyatları çakılmıştı. 2400 doların üzerine kadar giden altın fiyatları hızlı şekilde gerileyerek 2300 dolara kadar düştü  Gram altın ise şu sıralar 2449 lira seviyesinde seyrediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, TV100.com'daki köşe yazısında yeni haftanın ekonomi gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Memiş yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Geçen hafta altın ve gümüş fiyatlarında toparlanma gördük. Ancak direnç seviyelerini kıramamıştı. Bu hafta kar satışları görebiliriz. Perşembe gününe kadar sadece ons tarafını takip edeceğiz"

YÜKSELİŞ BEKLENEN İLK YATIRIM ARACI

Doların uzun süredir sabit kaldığını söyleyerek açıklamasını sürdüren İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklamasının geldiğini ve piyasaların yakın zamanda faiz indirimi beklentisini fiyatlayacağını söyledi. Memiş faiz indirimi açıklaması gelmesi durumunda doların yükseleceğini söyledi.

YÜKSELECEK 2. ŞEY

Bir yükselişi de borsada beklediğini söyleyen İslam Memiş, borsada verginin kalkmadığını, sadece ertelendiğini söyledi. Endeksin 10 bin 400 üzerinde kalıcı olması durumunda 11 bin puanın telaffuz edilebileceğini söyleyen Memiş, 10 bin altına düşmesi durumunda alım seviyesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç