Narin'in öldürülmesinde korkunç detaylar ortaya çıkmaya bşladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Narin'in öldürülmesinde korkunç detaylar ortaya çıkmaya bşladı

Narin'in öldürülmesi ile ilgili son dakika haberi geldi. İşte otopsi sonucu ve Bakan Yılmaz Tunç'tan gelen yeni açıklama.

3.Sayfa 9 Eylül 2024 8
Narin'in öldürülmesinde korkunç detaylar ortaya çıkmaya bşladı

1 kişi daha gözaltına alındı: Narin'in ölümünde korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan ve cansız bedeni bugün bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Süren soruşturma kapsamında şimdiye kadar 24 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bir çuvalın iinde taşların arasına gizlenmiş şekilde bulunan Narin'in otopsi işlemleri yapıldı.

Yapılan otopsi işlemleri sonucu Narin'in cansız bedeni üzerinde dikkat çeken bulgular ortaya çıktı. İncelemelerde Narin'in bir bacağının kırık olduğu ortaya çıktı. Bu kırığın cebir ya da darp sonucu mu yoksa lezyon kaynaklı mu olduğu araştırırlırken kesin sonucun 15 gün içinde çıkması bekleniyor. (Lezyon nedir: Doku bozukluğu, örsenti ya da lezyon organizmada genellikle hastalık veya travmadan dolayı tahrip olmuş anormal herhangi bir dokuya verilen genel isimdir. Avam dilinde "hasar" olarak da bilinir)

Narin'in boynundaki izlerin boğma sonucunda ya da çürüme nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini bildirdi.

Üzerinde durulan bir diğer durum ise cesetin yer değiştirilmniş olabileceği konusu. Ceset üzerinde yer değiştirmiş olabileceğine dair bazı bulgular var.

Patoloji, toksikoloji ve biyoloji birimleri tarafından yürütülen diğer incelemeler ise hala devam ediyor. Bu incelemelerin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.

Uzmanlar yaptığı açıklamada ceset üzerindeki ciddi lezyonların cinayetin seyrini belirlemede kritik rol oynayacağını söyledi.

Adalet Bakanı'ndan son dakika açıklaması: 1 kişi daha gözaltına alındı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç gece yarısı yaptığı açıklamada Narin'in öldürülmesi ile ilgili başlatılan soruşturmada son durumu aktardı. Bakan yaptığı açıklamada 1 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildiğini ve gözaltına alınan kişi sayısının 24'e çıktığını söyledi. Bakan olay ile ilgili çok yönlü işlemlerin sürdüğünü söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Yüreğimizi yakan Narin Güran evladımızın ölümüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi amacıyla Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda adli tıp uzmanlarınca sabah saat 10.30’da başlayan otopsi işlemi akşam saat 21.40’ta tamamlanmıştır.

Uzman adli tıp heyeti tarafından gerçekleştirilen otopsi işleminde, alınan doku örnekleri üzerinde kimyasal, biyolojik, patolojik ve diğer bazı incelemelerin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle alınan örneklerden bir kısmı Diyarbakır Adli Tıp Grup Başkanlığınca, bir kısmı ise İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca incelendikten sonra kesin ölüm sebebine ilişkin rapor düzenlenecektir.

Soruşturmanın bu aşamasında gözaltına alınan kişilerin ifade işlemleri devam etmektedir. Her ayrıntı tek tek titizlikle incelenmekte olup, elde edilen deliller doğrultusunda 1 kişi daha gözaltına alınmış, soruşturmada gözaltındaki kişi sayısı 24’e yükselmiştir. Bu acı olayın aydınlatılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için tüm ayrıntıların üzerine kararlılıkla gidilmektedir. Narin evladımızın ölümüne sebep olan ya da olanlar, adalet önünde hesap vermekten kaçamayacaktır"

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Gün Önce
Kanım dondu
Ziyaretçi 8 Gün Önce
her kimin eli varsa Allah belasını versin elleri kırılsın
Ziyaretçi 8 Gün Önce
ölüm onlara hafif gelir direk işkenceyle ölüm
Ziyaretçi 8 Gün Önce
😭😭😭😭😭😭
Ziyaretçi 8 Gün Önce
çocuk istismarı yapanlar ya idam ya ömür büyü hapis çıkarılması için meclis toplanıp yasa çıkmalı