Narin'in katili kim çıktı son dakika
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Narin'in katili kim çıktı son dakika

Narin'in katili kim çıktı? Narin ile ilgili son dakika haberleri nedir? İşte gelen bilgiler ve son ifadeler.

Haberler 10 Eylül 2024 0
Narin'in katili kim çıktı son dakika

Narin'in katili kim çıktı: İşte son dakika bilgileri.

Kayıp Narin 19 gün sonra evin 3 km uzaklığındaki derede bir torbanın içinde cansız şekilde bulundu. Dün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanan Narin için gözyaşları sel oldu.

Olay sonrası gözler soruşturmaya çevrildi. Polis ekipleri tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltındaki 23 kişinin gözaltı süresi bugün de uzatılırken ifadeler alınmaya, deliller üzerinde incelemeler yapılmaya devam ediliyor. Vatandaşların en merak ettiği konu ise Marinin katili kim çıktı konusu oldu.

Fahrettin Altun'dan son dakika açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı son dakika açıklamasında olay ile ilgili detayları şu şekilde aktardı:

"Dün kılınan cenaze namazı ile ebediyete uğurladığımız masum kızımız Narin’in katledilişi ile alakalı soruşturmada alınan gizlilik kararı halen geçerlidir. 

Geleneksel ve dijital medya mecralarında soruşturmanın gizliliğine ve salahiyetine zarar verecek dezenformasyon içeren bilgilerin yayıldığı, kamuoyunun hassasiyetlerinin belli çevrelerce kullanılarak konu üzerinden siyasi ve ideolojik rant devşirilmeye çalışıldığı müşahede edilmektedir.

Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi ve hak ettikleri en ağır cezayı alması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan konuyu yakından takip etmekte, yetkili kurum ve kişiler görevlerini titizlikle sürdürmektedir. 

İletişim Başkanlığımız da konuyla ilgili tüm kurumlarla koordinasyon içinde dezenformasyonla mücadele sürecini yürütmektedir. 

Unutulmamalıdır ki dezenformasyon içeren bilginin yayılmasını engellemek her birimizin görevidir ve soruşturmanın gidişatı için büyük önem arz etmektedir. 

Bu kapsamda, vicdanlarımızı yaralayan bu elim hadise ile ilgili sadece yetkili kurum ve kişilerce yapılan açıklama ve bilgilendirmelere itibar edilmesini her bir vatandaşımızdan önemle rica ediyoruz"

Son gelişmeler: Olayda son durum nedir?

Gizli tanık verdiği ifadede Narin'in amcası olan köy Muhtarı'nın Narin'i kendisine getirdiğini ve ondan kurtulması karşılığında 200 bin lira önerdiğini söyledi. Tanık ifadesinde Narin'i dereye attığını, daha sonra eve gelip namaz kıdlığını ve sonra arama çalışmalarına katıldığını söyledi.

Amcası ise Narin'in kendi kızı olmadığını ve onu öldürmedini söyledi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken henüz Narin'in katil zanlısı bulunamadı.

Gözaltına alınan kişilerin sorguları, deliller ve detaylı otopsi sonucu gerçek ortaya çıkacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç