Narin'in annesinin haftalar önce söyledikleri ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Narin'in annesinin haftalar önce söyledikleri ortaya çıktı

Narin'in annesinin haftalar önce söylediği sözler ortaya çıkınca şüpheler yine annenin üzerinde toplandı.

Haberler 16 Eylül 2024 2
Narin'in annesinin haftalar önce söyledikleri ortaya çıktı

Son dakika haberi: Narin'in annesinin haftalar önce söylediği sözler ortaya çıktı. Video gündem oldu.

21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmaları sonrası cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın soruşturması devam ediyor. Soruşturma kapsamında şimdiye kadar 11 kişi tutuklanırken birçok kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay ile ilgili inceleme devam ederken bugün bir video ortaya çıktı. Çıkan video sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Bilindiği üzere Narin'in annesi de soruşturma kapsamında tutuklanmış, Narin'in öldürülmesine ilişkin sorumlular arasında anne Yüksel Güran da gösterilmişti. Kadının verdiği çelişkili ifadelere bugün bir yenisi daha eklendi.

Gülistan Doku'nun annesi ziyaret etmişti

Gülistan Doku'nun ailesinin Narin kaybolduktan sonra Yüksek Güran'ı ziyaret ettikleri sırada çekilen bir video bugün kısa süre iinde sosyal medya üzerinde yayıldı ve binlerce yorum, paylaşım aldı. Söz konusu videoda söylenen ifadeler ise şüpheleri yine anneye çekti.

Annenin videosu ortaya çıktı

Görüntülerde annenin şu ifadeleri kullandığı görülüyor:

"Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor"

Bu konuşmaya baktığımızda annenin Narin'in kimler tarafından kaçırıldığını, nerede tutulduğunu bile bildiği görülüyor.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken tutuklanan annenin bu video sonrası yeniden ifadesinin alınabileceği belirtiliyor.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Gün Önce
Kadının Türkçeyi iyi deyil ondan hep yanlış anlasiliyo
Ziyaretçi 3 Gün Önce
anne herşeyi biliyor olayin duyulmasını sagliyan anne oldu ailenin bulaştığı işler nedeni ile herhalde çocuklarının başına gelecekleri anladigi için olay medyaya düştü yoksa üstü örtülürdü narin diye bir kızın kaybolup öldüğününden hiçbirimiz haberdar olmazdık biri bu kirli işler dursun diye olayı ülke çapına duyurdu ki insanlar gerçekleri görsün anne herşeyi biliyor diğer çocuklarından korkuyor başına birşey gelecek diye