Narin Güran soruşturmasında itirafçıdan yeni ifade geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Narin Güran soruşturmasında itirafçıdan yeni ifade geldi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. İşte yeni gelişmenin detayları.

Haberler 12 Eylül 2024 18:01 0
Narin Güran soruşturmasında itirafçıdan yeni ifade geldi

Narin Güran soruşturmasında itirafçıdan yeni ifade geldi.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ soruşturmanın kritik ismi Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini anlattı. İşte son dakika gelişmesinin detayları yazımızda.

YENİ İFADE ORTAYA ÇIKTI

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ soruşturmada itirafçı olan Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini şu şekilde aktardı:

Nevzat Bahtiyar'ın yeni bir ifadesi ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar olay anına ilişkin yeni bilgiler verdi.

'HAZIRLAN, İŞİMİZ VAR'

Nevzat Bahtiyar olay anını şöyle anlatıyor... Öğlen eve gitmiştim, yemek yedim. Sonra su kesildi. Muhtarı kendi telefonumdan aradım. Muhtar da yetkilileri arayacağını söyledi. Bu aramdan 10 dakika sonra bahçeye çıktım. Annemin evindeki su akıyordu. Annemin oradaki evin orada ağaçları suluyordum. Salim Güran, yukarıdan Arif'in bahçesinden, yani Narin'in bahçesinden bana seslenerek, 'Hazırlan, seninle işimiz var' dedi.

İNŞAAT MALZEMELERİNİ BOŞALTIP CESEDİ KOYDUM

Ben de hazırlandım, aracıyla geldi. Kimsenin görmediği, ağacın altında bir nokta vardı. Narin'in ön koltuktaki cesedi aldık, benim aracıma koyduk. Daha sonra ben aracı aldım, evimin önüne götürdüm. Bir çuvalda inşaat malzemeleri vardı, onu boşalttım. Narin'in cesedini buraya koyduğunu söyledi. 

NARİN'İN CESEDİ İÇİN ÇUKUR

Narin bir ahırda bir şey gördüğü için bu katliamın gerçekleştirdiği iddiası vardı. Burada önemli bir detay daha var. Arif Güran'ın hemen bitişiğinde 3 tane bina var. Bunların bir bölümü boş, bir bölümü ahır olarak kullanılıyor. Orada yapılan incelemelerde ahırım bir bölümünde yeni yapılmış hafif bir çukur kazılmış. Ama sonra vazgeçilmiş. Ekipler burayı da değerlendiriliyor. Muhtemelen Narin cesedi buraya gömülmek için çalışıldı ama sonra vazgeçildi. Daha sonra bu planın hayata geçirdiği değerlendiriliyor.

GAYRİAHLAKİ İLİŞKİ AĞI

Biz cinayet sebebi olarak gayriahlaki ilişki ağından bahsediyoruz. Nevzat Bahtiyar da buna işaret eden açıklamalar yapmış. Nevzat Bahtiyar da Salim Güran ile yasak ilişkisi olduğunu anlatmış. Daha netlik kazanmadığı için bu isimleri vermeyelim şimdilik.

NEDEN NEVZAT BAHTİYAR'I ARADI?

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, amca Salim Güran'ın Nevzat Bahtiyar'ı tesadüfen olaya dahil etmediğini de aktardı. Uludağ, "Narin'in cesedinden kurtulmak için işi bilen iyi bir taş ustasına ihtiyacı vardı. Nevzat Bahtiyar bu konuda çok tecrübeli. Su altında bir yapı oluşturarak cesedin hiç bulunamamasını sağlayabilirmiş. Bunu düşünerek Nevzat Bahtiyar'ı seçiyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç