Narin Cinayetinde Kamera Görüntüleri Tespit Edildi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Narin Cinayetinde Kamera Görüntüleri Tespit Edildi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin cinayetiyle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bakan Tunç, tespit edilen kamera görüntülerinin olduğunu söyledi. İşte haberin detayları...

Haberler 23 Eylül 2024 0
Narin Cinayetinde Kamera Görüntüleri Tespit Edildi!

Son Dakika: Narin cinayetinde kamera görüntüleri tespit edildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Tunç, bir takım kamera görüntüleri tespit edildiğini söyledi.

Diyarbakır’da Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bir çuval içinde dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Düzenlediğin basın toplantısıdan soruşturmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Gizlilik kapsamında teknik veriler, delillerle ilgili kamuoyuna yansımayan hususlar da söz konusu. Bir takım kamera görüntüleri inceleniyor. Bu kamera görüntüleri TÜBİTAK'a gönderildi inceleniyor." dedi.

"Narin cinayetiyle ilgili karanlıkta hiçbir şey kalmayacak" diyen Tunç, ifadeler ve çelişkiler olduğunu söyledi ve soruşturma aşamasında 12 şüphelinin tutuklandığını belirtti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç