Müsavvat Dervişoğlu'ndan Emekli Zammına Büyük Tepki: İdam Fermanıdır!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müsavvat Dervişoğlu'ndan Emekli Zammına Büyük Tepki: İdam Fermanıdır!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavvat Dervişoğlu, yapılan emekli zammına büyük tepki gösterdi! İşte haberin detayları...

Emekli Haberleri 17 Tem 2024 0
Müsavvat Dervişoğlu'ndan Emekli Zammına Büyük Tepki: İdam Fermanıdır!

Müsavvat Dervişoğlu'ndan emekli zammı tepkisi: İdam Fermanıdır!

İYİ Parti lideri Müsavvat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya çıkarılmasına tepki göstererek "Bu emekliye idam fermanıdır idam! Emekliye doyma, barınma demektir." dedi.

İYİ Parti lideri Müsavvat Dervişoğlu grup toplantısında gündemi değerlendirdi. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya çıkarılmasına tepki gösteren Dervişoğlu '10 bin lira olan emekli aylığı aynı mı kalsın, yoksa 12 bin lira mı olsun? Sonunda 12 bin 500 lirada mutabık kalmışlardır. Bu emekliye idam fermanıdır idam! Emekliye doyma, barınma demektir. Utanın' ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu, AK Parti'nin sokak hayvanları kanun teklifine de sert çıkarak "Sokak hayvanlarının peşine düşeceğinize sokaktaki sapık ve katillerin peşine düşün. Çetelerin, mafyaların, kaçakların peşine düşün" dedi.

Dervişoğlu'nun açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

-İyi kadrolar hazır ülkeyi yönetmeye talip. Er geç bunu başaracak.

'DİKKAT ET, TANIDIK ÇIKAR'

-Sayın Şimşek cep telefonlarına neden yüzde 45 vergi veriliyor. Aylık 5 milyon harcama yapanlar var. Bununla ilgili 800 kişi tespit edilmiş, Ne kaynağı ne vergisi var. Dikkat et sayın bakan içlerinde tanıdık çıkar.

EMEKLİ ZAMMINA TEPKİ: İDAM FERMANIDIR

-Nefes almak dışında hiçbir yaşamsal faaliyet gösteremeyen emeklilerimize yüzünüzü dönün artık ey iktidar sahipleri.

-Dört kişilik bir aile için açlık sınırı 19 bin lirayı, yoksulluk sınırı ise 65 bin lirayı aşmıştır. Tek başına yaşayan bir kişinin yapması gereken mutlak harcamaları ile yaşamını idame ettirmesi için yapması gereken harcamaların ise en az 30 bin 604 lira olduğu tespit edilmiştir. BU rakamlar hayatta kalma rakamlarıdır.

-Peki hayatın gerçeklerine ilişkin rakamlar böyleyken ‘Saray beyleri’yle elbette ‘vergimatik’ Mehmet, neyi tartışmakta.

-10 bin lira olan emekli aylığı aynı mı kalsın, yoksa 12 bin lira mı olsun? Sonunda 12 bin 500 lirada mutabık kalmışlardır. Bu emekliye idam fermanıdır idam! Bu Emekliye ‘öl’ demektir, bu emekliye ‘yaşama’ demektir. ‘Doyma, barınma, ısınma’ demektir.

-Yazıklar olsun hepinize, emekliye reva gördüğünüz bu artış lüks ve şatafat meraklısı, Saray bürokratlarınızın il ve ilçe yöneticilerinizin ödediği yemek hesaplarının bahşişi bile değildir. Utanın

'AKP SEBEP YOKLUK SONUÇ'

-Kaynak var. Yerli ve Milli ekonomi uzmanımız Erdoğan, kendince uyguladığın ekonomik politika ülkeyi zora sokmuştur. Faiz sebep, enflasyon sonuç diyordu. Gördük ki AKP sebep yokluk sonuç. Bunlar gitmelidir. Mutlaka gideceklerdir.

-Fındık için belirlediğimiz fiyat 177 liradır. Bunun altında bir fiyat tefeciye kardır.

-İktidar partisi kanun tekliflerinin üzerinde çok konuşulmadan Meclis'ten geçirerek oldu bittiye getirmek istemektedir.

'SOKAK HAYVANLARININ PEŞİNE DÜŞECEĞİNİZE...'

-Sokak hayvanlarının peşine düşeceğinize sokaktaki sapık ve katillerin peşine düşün. Çetelerin, mafyaların, kaçakların peşine düşün.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç