Mourinho ile Ali Koç Tartıştı Mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mourinho ile Ali Koç Tartıştı Mı?

Sosyal medyada çıkan Mourinho ile Ali Koç'un tartıştığı iddialarına Fenerbahçe tarafından açıklama geldi. İşte haberin detayları...

Spor 22 Eylül 2024 0
Mourinho ile Ali Koç Tartıştı Mı?

Mourinho ile Ali Koç tartıştı mı?

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 kaybettiği maçın devre arasında Ali Koç'un soyunma odasına girerek Mourinho ile tartıştığı iddialarına yalanlama geldi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 kaybettiği maçın yankıları sürüyor.

Devre arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve Teknik Direktör José Mourinho ile arasında gerginlik yaşandığı öne sürüldü. Fenerbahçe, konuya ilişkin kulübün sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan paylaşımda Galatasaray maçında Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve gerginlik yaşandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtildi.

'BAŞKANIMIZ DEVRE ARASINDA LOCASINDAN AYRILMAMIŞTIR'

Açıklamada, "Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir. Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır" denildi.

Fenerbahçe'nin paylaşımında, ayrıca "Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz. Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç