Milli Takımda neler oluyor? Montella, Arda Güler'i dışladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli Takımda neler oluyor? Montella, Arda Güler'i dışladı

Arda Güler ile Montella arasında yaşanan dışlanma anları sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem oldu.

Spor 23 Haz 2024 0
Milli Takımda neler oluyor? Montella, Arda Güler'i dışladı

Milli Takımda Arda Güler'e yaqpılan hareket gündem oldu.

Milli Takım Euro 2024 hazırlıklarına devam ediyor. 26 Haziran tarihinde oynanacak Çekya karşılaşmasına hazırlanan milli takımda işler gittikçe karışıyor gibi.

PORTEKİZ MAĞLUBİYETİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Millilerimizin Portekiz karşısında ortaya koyduğu vasat oyun büyük tepki alırken bir gol pozisyonuna bile giremememiz ciddi şekilde eleştirilmişti.

Eleştirilerin odağında ise hatalı 11 seçimi vardı. Gürcistan karşısındaki 11'den farklı bir kadro ile sahaya çıkan ve gençleri kulübede bekleten Montella, durum 3-0 olduktan sonra gençlerin maçı çevirmesinden medet ummuştu. Ancak karşılaşma 3-0'lık Portekiz üstünlüğü ile sona ermişti. Umudumuz ile son karşılaşma olan Çekya maçına kaldı.

ANTRENMANDA ARDA'YA YAPILAN

Real Madrid'e gittiğinde uzun süre sakatlıklarla boğuşan, daha sonra hazır olmadığı için ilk 11'de forma şansı bulamayan Arda, sezon sonuna doğru çıktığı hemen hemen her maçta gol atarak, gole katkıda bulunarak kalitesini ispatlamıştı.

Bugün yapılan antrenmanda çekilen görüntüler ise tepki topladı. Montella'nın Arda Güler'in elinden antrenman yeleğini alıp onu dışlar gibi tavırlar sergilemesi büyük tepki çekerken bu görüntülerin izahı TFF'den istendi.

Görüntülerde bir grup oyuncu antrenman yaparken Montella'nın geldiği ve Arda'nın elinden yeleği alarak onu oradan kovarcasına uzaklaştırdığı görülüyor. İşte Arda Güler ile Teknik Direktör Montella arasında yaşanan anlara ilişkin görüntüler:

Henüz bu görüntüler ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç