Milli İstihbarat Akademisi Kuruldu: İşte MİT başvurusu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milli İstihbarat Akademisi Kuruldu: İşte MİT başvurusu 2024

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Akademisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru formu nasıl doldurulur? İşte son dakika bilgileri.

Kariyer Kapısı 10 Ocak 2024 0
Milli İstihbarat Akademisi Kuruldu: İşte MİT başvurusu 2024

Milli İstihbarat Akademisi başvurusu nasıl yapılır?

MİT bünyesinde çalışmak isteyenler, söz konusu kurumun personel alımlarını araştırırken bugün bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı İbrahim Kalın yapıtığı son dakika açıklamasında Milli İstihbarat Akademisi'nin kurulduğunu söyledi.

MİT 97. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri'ne katılan Kalın, burada yaptığı açıklamada “Güçlü ve dirençli bir Türkiye’nin bölge ve dünya barışı için vazgeçilmez olduğuna inanıyoruz" dedi.

Kalın açıklamasının devamında MİT'in her yerde olduğunu söyleyerek, “Vatanımızı karada, denizde, havada, uzayda ve siber dünyada korumak ve dirençli hale getirmek için stratejik bir bütünlük içerisinde hareket ediyoruz. Haksız hiçbir eylem karşılıksız bırakılmayacaktır. Devlete ve millete yapılan hiçbir ihanet cezasız kalmayacaktır" dedi.

MİLLİ İSTİHBARAT AKADEMİSİ KURULDU

MİT Başkanı Kalın açıklamasının devamında MİT akademisinin kurulduğunu söyleyerek, “Türkiye’nin istihbarat teorisi üzerinde söz sahibi olması amacıyla Milli İstihbarat Akademisinin kuruluşunu ilan etmekten memnuniyet duyuyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Milli İstihbarat Akademisi başvurusu henüz başlamadı. Ancak MİT bünyesinde çalışmak isteyenler için duyuru geldi ve adayların özgeçmiş göndermesi gerektiğine yer verildi. Özgeçmiş sayfasında şu ifadelere yer verildi:

"Özgeçmiş formu, temel gerekliliklerine sahip olunan bir branş için doldurulabilmektedir. Formu doldurmaya başlamadan önce görev almak istediğiniz branşa ait detayları incelemenizi öneririz.

Kariyer sayfasında belirtilen branşların dışında, belirli bir alandaki bilgi, beceri, yetenek ve tecrübeleriniz çerçevesinde Teşkilâtımızda görev almak istiyorsanız, Genel Başvuru sayfasında yer alan açıklamalar doğrultusunda özgeçmiş formunu doldurabilirsiniz.

Özgeçmiş formunu tek oturumda ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Verdiğiniz bilgilerin doğru ve eksiksiz olması özgeçmişinizin değerlendirilmesinde büyük önem taşımaktadır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen kişilerin özgeçmiş formları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Özgeçmiş gönderdiğiniz tarihten itibaren altı ay boyunca özgeçmişiniz üzerinde güncelleme yapmanız veya tekrar özgeçmiş göndermeniz mümkün değildir.

Özgeçmiş formu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek ve gerekli bilgileri eksiksiz olarak temin edebilmek amacıyla örnek formu inceleyebilirsiniz. Örnek özgeçmiş formu (PDF)

Özgeçmiş formunda paylaştığınız bilgiler Millî İstihbarat Teşkilâtı aday havuzunda saklı tutulacaktır.

Yurt dışında yaşayanların özgeçmiş formunu Türkiye’de bulundukları bir dönemde doldurarak Teşkilâtımıza göndermesi, yurt dışındayken Teşkilâtımızla iletişime geçmemesi başvurunun gizliliği bakımından önem arz etmektedir.

Posta yoluyla yapılan görev alma talepleri değerlendirmeye alınmamaktadır.

Başvurular "https://www.mit.gov.tr/ozgecmis-gonder.html" adresine yapılıyor. Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi ve tanışmak için >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç