Meral Akşener'den Yalanlama Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Meral Akşener'den Yalanlama Geldi!

Eski İYİ Parti lideri Akşener, İYİ Parti'ye oy vermesi için partinin kendisini ikna etmesi gerektiği yönündeki haberi yalanladı. İşte haberin detayları...

Siyaset 22 Tem 2024 0
Meral Akşener'den Yalanlama Geldi!

Meral Akşener, çıkan haberleri yalanladı.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, son günlerde medyada yer alan ve Kurban Bayramı vesilesiyle kendisini ziyaret eden partililere, "Bir seçmen olarak beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin" dediğine ilişkin haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

AKŞENER'DEN YALANLAMA VE SERT AÇIKLAMALAR

Meral Akşener, İYİ Parti'ye olan aidiyetinin ve bağlılığının kimse tarafından sorgulanamayacağını belirterek, başka bir partiye oy vermesinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Yayımlanan haberlerdeki iddialara göre; "Geçtiğimiz kurban bayramında kendisini ziyaret eden partililerle bir araya gelen Akşener, bazı milletvekilleriyle görüştü. Meclis kulislerine yansıyan bilgilere göre Akşener, kendisini ziyaret eden partililere, 'Bir seçmen olarak beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin' dedi" şeklinde değerlendirmeler yapılmıştı. Bu ifadelerin tümüyle gerçek dışı olduğunu belirten Akşener, bayram sürecinde ziyaretime gelen partililere bu tür bir beyanının olmadığını söyledi.

'GERÇEK DIŞI HABERLER YAYILIYOR'

Akşener, son günlerde bazı yayın organları tarafından isminin kullanılarak, herhangi bir kaynağa dayanmayan gerçek dışı haberler yapıldığını ifade etti. Bu tür haberlerin toplumda ve İYİ Partililer nezdinde olumsuz düşünce ve görüşler oluşturduğunu vurguladı.

'İYİ PARTİ DIŞINDA BİR PARTİYE OY VERMEM'

İYİ Parti'ye olan aidiyeti ve bağlılığının kimse tarafından sorgulanamayacağını belirten Akşener, İYİ Parti dışında herhangi bir siyasi partiye oy vermeyeceğinin altını çizdi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç