Mehmet Şef, nasıl kilo verdiğini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mehmet Şef, nasıl kilo verdiğini açıkladı

Mehmet Şef yaptığı son dakika açıklamasında nasıl kilo verdiğini söyledi. İşte Mehmet Yalçınkaya'nın kilo verdiren tarifi.

Sağlık 25 Haz 2024 0
Mehmet Şef, nasıl kilo verdiğini açıkladı

Mehmet Şef, nasıl kilo verdiğini açıkladı.

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef yeniden başladı. Tv8 ekranlarında eleme süreci başlarken aşçılar, tek tek şeflerin karşısına çıkarak yemeklerini yapıyor ve bu yemekleri şeflere sunuyor. 3 şefin yaptığı oylama sonucu yarışmada adaylar belli olmaya başladı.

Geçen snee sonuna doğru kilo aldığı gözlemlenen Mehmet Şef'in bu sezon kilo vermiş şekilde ekranlara gelmesi de oldukça dikkat çekici oldu.

En merak edilen konu ise Mehmet Şef'in kısa sürede bu kadar kiloyu nasıl verdiği konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya yaptığı son dakika açıklamasında nasıl kilo verdiğini paylaştı ve ldukça basit bir yöntemle kilo verdiğini söyledi.

İşte kilo verdiren su

Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada kilo vermesini limonlu suya borçlu olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Kilo vermemin en büyük nedeni limonlu su. Bol bol limonlu su tükettiğim için kilo verdim. Ancak, ben limonlu su tüketiyorum diye herkes tüketmeli diye bir şey yok. Ben kilo vermemi limonlu suya borçluyum"

Limonlu suyun her bünyede aynı etkiyi gösteremeyebileceğini söyleyen Yalçınkaya, kendisinin limonlu su içerek kilolarını verdiğini sözlerine ekledi.

Limonlu suyun faydaları nedir?

Faydaları say say bitmeyen limonu suya sıkıp içtiğinizde C vitamini ve antioksidanlar açısından oldukça zengin içeriği ile sizin bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor.

Özellikle sindirime yardımcı olan limonlu su, cilt sağlığını iyileştirir ve enerji seviyelerini artırır.

Vücuttaki iltihapları azaltan, toksinleri vücuttan atmaya yarayan limonlu suyu hazırlama yöntemi ise şu şekilde:

Bir bardak suya yarım limon sıkın ve karıştırın. İsteğe bağlı olarak suya nane ya da bal ekleyebilirsiniz. Taze nane, içimi daha ferahlatır.

Limonlu su içmek dişlerinize zarar verebilir ve mide ekşimesine sebep olabilir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç