Lisans KPSS iptal edilir mi? ÖSYM'den son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Lisans KPSS iptal edilir mi? ÖSYM'den son dakika açıklaması

KPSS iptali iddiaları sosyal medyada gündem oldu. ÖSYM'den iddialar sonrası son dakika açıklaması geldi.

KPSS 24 Tem 2024 2
Lisans KPSS iptal edilir mi? ÖSYM'den son dakika açıklaması

KPSS iptal edilecek mi: ÖSYM açıkladı.

Kamu Personel Seçme Sınavının iptali iddiaları son günlerin en çok merak edilen konusu bu oldu. Peki lisans KPSS iptal olacak mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından KPSS'de çıkan sorularla ilgili iddialara yazılı bir cevap verildi. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy'un imzası ile yayınlanan açıklamada KPSS hakkında gerekli incelemelerin yapıldığına yer verildi ve şu ifadeler kullanıldı:

"Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına yönelik itiraz süreci bugün itibarıyla tamamlanmıştır. Adaylarımızdan gelen itirazlar, alanında uzman akademisyenlerden oluşan komisyonlarımız tarafından titizlikle incelenmektedir. İtirazların değerlendirilme süreci, adaylarımızın hak kaybı yaşamayacağı şekilde ivedilikle tamamlanacaktır"

Sizce lisans KPSS iptal edilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadın erkek ilana başvuru yapacak adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
İptalll edilsinnn
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Edilmemeli daha sınav psikolojisinden çıkmış kafası Allak bullak oldu herkesin bu satten sonra yapılacak sınavın ne öğrenciye ne de. Devlete faydası olur devletimiz o kadar inceleme denetleme ve titizlikle o sınavı gerçekleştirmiştir ve sınavda ufak tefek 1, 2 hata var sadece o hatalar da sorunun gerçek cevabından bağımsızdır o kadar kalem, kağıt, silgi ve gözetmen ücreti tekrar ödenemez devletimizin tasaaruf kurallarına ters.