Leonardo Bonucci Fenerbahçe'de!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı! İşte transferin detayları...

Spor 9 Ocak 2024 0
Leonardo Bonucci Fenerbahçe'de!

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Tadic, Dzeko ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, kış transfer sezonunda ilk bombayı patlattı. Kanarya, 107 milyon euroluk dünya yıldızının transferinde mutlu sona ulaştı.

Trendyol Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Konyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 107 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna kattı.

Juventus'un eski oyuncusu Bonucci, Madrid travmasını yaşamadığı için mutlu  - Eurosport

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, bombayı patlattı. Kanarya, transfer sezonunun başlamasına saatler kala ilk transferini bitirdi.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, ilk bombayı patlattı.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan sarı-lacivertli ekip, tarihi bir transfere imza attı. İtalyan gazeteci Orazio Accomando'nun aktardığına göre; Kanarya, Alman ekibi Union Berlin formasını terleten İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Juventus, Leonardo Bonucci confessa: "Nel 2016 dovevo andare al City con  Guardiola" - Eurosport

İMZA ATMAK İÇİN GELİYOR
İtalyan yıldızın Alman ekibiyle sözleşmesini feshettikten sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a geleceği belirtildi. 36 yaşındaki yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile 6 aylık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Leonardo Bonucci, Manchester City'nin kendini transfer etmek istediğini  açıkladı | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon Alman ekibinde 10 maçta görev alırken 1 gole imza attı. Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 107 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Kanarya'nın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Bonucci'nin yarın akşam oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasını stadyumdan takip edebileceği kaydedildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç