KYK yurdunda feci ölüm: Asansöre sıkışan Zeren Ertaş hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KYK yurdunda feci ölüm: Asansöre sıkışan Zeren Ertaş hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Aydın'da KYK Yurdunda asansöre sıkışan genç kız, feci şekilde can verdi. İşte gelen son dakika bilgileri.

3.Sayfa 26 Ekim 2023 07:59 0
KYK yurdunda feci ölüm: Asansöre sıkışan Zeren Ertaş hayatını kaybetti

Aydın'da korkunç bir olay meydana geldi. KYK yurdunda kız öğrenci asansöre sıkışarak hayatını kaybetti.

Gece yarısı 00.05'te meydana gelen feci olay, Işıklı Mahallesi Kültür Bulvarı üzerindei KYK Güzelhisar Kız Öğrenci yurtdunda meydana geldi.

15 kişilik asansöre iddialara göre 16 kişi bindi. Asansör arıza yaptı. Aşırı yük nedeniyle kaymaya başlayan asansörde panik anları yaşandı. Bu sırada asansörde bulunan bir öğrenci, panikle çıkmaya çalıştı. Bu sırada asansör hareket etti.

Asansörün hareket etmesi sonrası genç kız sıkıştı ve feci şekilde can verdi. Durum hemen sağlık ekipleirne bildirildi ve bölgeye ambulans geldi. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası asansördekiler kurtarılırken sıkışan kız çocuğunun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Bölgeye gelen savcılık, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Olaydan sonra bölgeye gelen Aydın Valisi Yakup Canpolat, olayın 15 kişilik asansöre 16 kişi binmesi sonucu olduğunu söyleyerek, "Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Kurtarılan 15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik. Ekiplerimiz bölgede. Asansörün 21 Eylül'de bakımı yapılmış. Ama biz Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma dışında, idari soruşturma da başlatıyoruz. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

PROTESTO OLDU

Kaza haerini alan erkek öğrenci yurdundakiler de bölgeye geldi ve KYK yurt yönetimi protesto edildi.

Hayatını kaybeden öğrencinin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş olduğu açıklandı.

KURTLAR VADİSİ REPLİĞİ PAYLAŞMIŞ

Ertaş'ın geçen aylarda bir paylaşım yaptığı ve "Sadece ölüler görür" ifadesi ile bu paylaşımı yaptığı dikkatleri çekti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç