Kuyumcuya kanlı pusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuyumcuya kanlı pusu

İstanbul'da kuyumcuya evinin önünde saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırı sonrası kuyumcu öldürüldü. 1 kilo altın kayıp.

3.Sayfa 5 Eylül 2024 0
Kuyumcuya kanlı pusu

Kuyumcuya kanlı pusu.

İstanbul Sultangazi 50. yıl mahallesinde dün gece meydana gelen feci olayda 38 yaşındaki yabancı uyruklu M.M. adlı kişi, öantasında bulunan 1 kilo altın ile evine doğru yoluna çıktı. Evinin önüne gelen adam kendisini takip eden kimliği belirsiz iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Evinin önüne kadar gelen kuyumcuya saldıran bu kişiler, onu vurduktan sonra yanında, içinde 1 kg civarında altın olduğu belirtilen çantasını alıp bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen 112 acil sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yatan kişiye ilk müdahalesini yaptı ve ağır yaralı olduğu tespit edilen kuyumcu hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak adam, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Saldırganların yakalanması için başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç