Kütahya Belediyesi KPSS'siz güvenlik görevlisi ve bekçi alımı yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kütahya Belediyesi KPSS'siz güvenlik görevlisi ve bekçi alımı yapıyor

Kütahya Belediyesi KPSS şartsız güvenlik görevlisi ve bekçi alımı yapacağını açıkladı. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Kütahya Belediyesi KPSS'siz güvenlik görevlisi ve bekçi alımı yapıyor

Kütahya Belediyesi KPSS'siz güvenlik görevlisi ve bekçi alacak.

Kütahya Belediye Başkanlığı bünyesindeki Özel Güvenlik ve Personel AŞ'den gelen son dakika açıklamasında güvenlik görevlisi ile inşaat, işyeri bekçisi alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu personel alımına baktığımızda başvuruların bugün başladığı ve 12 Temmuz tarihine kadar başvuruların devam edeceği bildiriliyor.

Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. İş Başvuru Formu da yayınlandı. Yayınlanan başvuru formuna göz attığımızda başvuruların internet üzerinden alındığı görülüyor.

"Birden fazla başvuru yaptığınız takdirde son başvurunuz geçerli sayılacaktır" ifadeleri ile yaynlanan açıklamaya göz attığımızda adayların 18 yaşını tamamlamış olması, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmaması gerekmektedir.

Erekk adaylar için askerlikle ilgisi olmaması, askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmişse askerlik yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfta geçirilmiş olması gerekmektedir.

10 Kişi ErkekSilahlı/Silahsız “Güvenlik Görevlisi"
10 Kişi Bekçi

alımına başvurular "https://kutahya.bel.tr:90/is-basvuru" adresi üzerinden alınıyor. Başvuru kılavuzuna gitmek için Tıklayın

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç